recenze

Pudding Monsters

Pudding Monsters

Pudinkové příšerky jsou na cestě za záchranou přátel, kteří jsou uvězněni v ledničce strašlivého mučitele. Pomůžete jim překonat všechny nástrahy, dostanete všechny ty potvůrky do bezpečí?
Pudding Monsters je návyková logická hra na motivy světoznámého Cut the Rope, kterou taktéž přináší studio ZeptoLab. Vaším úkolem je prokousat se desítkami levelů, v nichž musíte spojit všechny přítomné fujtajblíky v jeden veliký celek, který se vám v nejlepším případě podaří umístit přes vyznačené hvězdy. Každá zakrytá hvězda na konci kola se vám totiž připočítává do banku, který podmiňuje otevření dalšího zajímavého světa.

Rosolovité postavičky mají různé vlastnosti, jež je potřeba naplno využívat. K rozmanitosti však přispívá i bohaté prostředí, které je z velké části zničitelné, což udává ráz samotným hlavolamům.

Levely jsou velice pestré, což je vedle nápaditosti a roztomilosti další výrazné plus grafického zpracování. Vše podtrhují bláznivé výkřiky malých příšerek, nad kterými se hráč častokrát alespoň usměje. Tomuto titulu nelze nic vyčíst. Pokud rádi hrajete žánr logických her, tento titul by vám rozhodně neměl uniknout. Doporučuji ho však i všem ostatním.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Pudding Monsters Pudding Monsters Pudding Monsters