recenze

The Last Vikings

The Last Vikings

Originální a zábavná hra s RPG prvky. Vybudujte pořádnou armádu a získejte zpět ztracené území Vikingů.
Hra je rozdělena na dvě základní složky. V té první se pohybujete po vikingské vesnici, ve které vylepšujete vaši loď, vybíráte hlavní hrdiny do boje a pak také zbraně, které můžete vylepšovat. Jakmile si nachystáte vše potřebné, vyrážíte na plavbu a do boje.
Mapa je rozdělena na jednotlivé lokace, do kterých musíte nejdříve doplout s pomocí jednoduché minihry - klikáte na značky a současně sestřelujete objekty, které se snaží zasáhnout vaši loď (no, ono to zase tak jednoduché nebude...). Jakmile prorazíte obranu vesnice, jde se plenit.
Boj se opět odehrává pomocí dotykového displeje, kdy se snažíte stopnout sloupec na dané značce (obrana, útok, přivolání dalšího bojovníka apod.). Dostatečná výzbroj a vaše rychlé reflexy a odhad vám přinesou vítězství. Takto se postupně dostáváte dál, vylepšujete zbraně, loď a získáváte nové unikátní hrdiny. Parádní zábava a celkem dost herního obsahu. Hru lze hrát i off-line, ale jedinou nevýhodou je stamina, která brzdí váš progres. Inu, i Vikingové si musí občas odpočinout. Vše podtrhuje fajn pixelová grafika.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

The Last Vikings The Last Vikings The Last Vikings The Last Vikings The Last Vikings

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce