recenze

Christmas Eve Crisis

Christmas Eve Crisis

Štědrý večer nastal, všichni už pomalu spí, jen na Severním pólu je živo. Santa Claus totiž musí roznést haldu dárků všem dětem na světě. Tak naskočte na nový výdobytek severské techniky – raketové sáně – a vzhůru do akce. Den se pomalu blíží a v té době už musí být každý dar na svém místě.
Tento rok mají sobové volno a všechno to běhání a stres kolem Vánoc je jen na vaší osobě.

V této hříčce nebudete ovládat nikoho jiného a méně hubeného, než je Santa Claus. Ten se ze své domoviny vydává na cestu po celém světě, aby doručil nespočet dárků dětem. Každé místo na mapě představuje jednu úroveň, kterou musíte navštívit. Dárečky jsou různě rozesety po okolí a vy je musíte nejprve najít. Pozor na světlušky, sovy a jiné překážky, s nimiž se nevyplatí přijít do styku. Také voda je váš nepřítel, který rozmočí nesené balíčky. Pak se musíte vrátit, vzít je pod paži a zkusit to znova. Všimněte si, že každý dárek je označen číslicí, a tak je možne jej doručit pouze do domečku se stejným číslem. Jakmile doručíte poslední zásilku, vydejte se hledat sáně, na nichž odletíte do dalšího levelu.

V průběhu hry nehledáte jen vánoční dárky, ale také sbíráte body a objevujete tajné místnosti. V kombinaci s co nejrychlejším časem pak dosáhnete stoprocentního splnění úrovně. Krásna grafika a hratelnost upoutá u monitoru počítače jak dětské, tak starší hráče.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 28.12.14 v 04:29

tak konečně nám napad sníh, santa bude muset vyjet znovu :D


galerie

Christmas Eve Crisis Christmas Eve Crisis Christmas Eve Crisis Christmas Eve Crisis Christmas Eve Crisis

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce