recenze

Muffin Knight FREE

Muffin Knight FREE

Jak se dají skloubit muffiny, neskutečně svižná hopsačka po plošinkách a velký počet hrdinů, který budete ovládat? Velmi snadno a velmi zábavnou formou.
Muffin Knight je stupňovitá skákačka, ve které hopsáte nahoru nebo padáte dolů podle toho, kde se právě objeví muffin. Jeho dosažení vám komplikují nepřátelé, kteří se neustále rojí a běhají všemi směry. Naštěstí je tu právě vychytaná funkce muffinů. Vždy, když tuto dobrůtku seberete, přeměníte se na jednoho z několika dostupných hrdinů. Každá postava má svou specifickou bojovou schopnost, se kterou může kosit nepřátele a probít si cestu k dalšímu košíčku. Za sbírání dortíků a ničení nepřátel získáváte zkušenosti a s postupem na nový level získáváte body na upgrade. Vylepšovat lze jak obecné vlastnosti (jako například počet životů nebo skok), tak vlastnosti každé postavy. Jsou tu také achievementy, které vám odemykají nové lokace, například sebrat deset muffinů v řadě bez zabití, což je už poměrně výzva. K tomu navíc parádní veselá grafika a hudba, takže není co řešit.
Škoda že se jedná o lite verzi, na hře je to vidět. K dispozici si postupně otevřete jen 4 herní prostředí. I tak se ovšem na slušnou herní dobu rytířsky zabavíte.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Janička1

Janička1 | 13.01.15 v 09:06

rozkošné


galerie

Muffin Knight FREE Muffin Knight FREE Muffin Knight FREE

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce