recenze

SiliBili Lite

SiliBili Lite

Zažijte akční dobrodružství dvou přátel, kteří se snaží sesbírat všechny kusy elementu a nastolit tak harmonii na celé planetě. Kombinace skákání i mlácení nepřátel v hezkém 3D prostředí.
Zachraňte planetu od nepřátel a nastolte znovu harmonii sebráním a umístěním všech elementů. Na začátku si vyberete jednu ze dvou postav a už se vrháte do akce v parádně zpracovaném kresleném 3D prostředí. Náplň je klasicky plošinovková – chodíte po lokacích, hodně skáčete a ještě více likvidujete početné zástupy nepřátelských příšerek, sbíráte klíče, otevíráte dveře… nic nového. Cílem úrovně je najít, sebrat a umístit runou popsané kameny, takže při průchodu levely se i dívejte kolem. Sebrat lze vždy jen jeden a mnohdy si můžete ušetřit i cestu.
Za likvidaci nepřátel získáváte peníze a pořídit si za ně můžete hlavně nové a silnější kladivo.
Pokud jde o nedostatky hry, je to do určité míry zvolené 2D prostředí. Ovládání na dotykových telefonech přece jen není dokonalé a pohyb přes virtuální pad občas trošku neposlechne. Není to ovšem nic hrozného. Zbytečné zásahy nebo skoky mimo vás mrzet nemusí. Většinou se znova objevíte na velmi výhodném místě pro další hraní.
Kvalitní kousek, který stojí alespoň za vyzkoušení. Vzhledem ke grafice to chce ovšem už poměrně nabušené zařízení, optimálně s dual-core procesorem a 1 GB RAM.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

SiliBili Lite SiliBili Lite SiliBili Lite SiliBili Lite SiliBili Lite

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce