recenze

Catcha Catcha Aliens!

Catcha Catcha Aliens!

Dokážete pochytat všechny mimozemšťany? To zjistíte v této povedené gamesce, kde běžíte směrem vpřed a která svým stylem připomíná oblíbeného Temple Runa. Tento kousek jde však dále a je mnohem propracovanější a zábavnější.
Ocitáte se na vesmírné lodi, která vás dopraví na podivnou planetu, a vaším úkolem zde je pochytat potřebný počet alienů. Nuže, vzhůru vpřed. Ve hře se pohybujete automaticky a je to takový ten styl, kdy neustále běžíte vpřed. Přitom se ale musíte vyhýbat nástrahám, takže skáčete, skluzujete a vyhýbáte se okolním překážkám včas. Do toho, jak již bylo řečeno, chytáte mimozemské potvory a při dostatečném počtu postupujete dále.
To by byla hlavní náplň, která je sice tuctovějšího rázu, ale nicméně je doplněna o spoustu dalších zábavných prvků a své konkurenty převyšuje hlavně celkovým zpracováním. V první řadě je tu jasné rozdělení na levely. Už to není jen nekonečné běhání vpřed, ale skutečně se posunujete v rámci příběhu a jdete úroveň po úrovni. Dále je to velký počet vedlejších úkolů, za což získáváte další nášup peněz na nákup upgradů, ale také nových oblečků a postav. A nakonec takovou třešničkou je dabing a celkové humornější pojetí hry, které dokresluje i povedená hudba.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

janice11

janice11 | 05.09.16 v 20:22

Zkusím.

assaly

assaly | 11.06.16 v 11:16

vypadá to zajímavě

hypnotyzer

hypnotyzer | 19.02.15 v 06:33

kupředu překážkám vstříc


galerie

Catcha Catcha Aliens! Catcha Catcha Aliens! Catcha Catcha Aliens! Catcha Catcha Aliens!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce