článek


V tématech:
Pozvánka na Game Developers Session 2013

Pozvánka na Game Developers Session 2013

Začíná nám tu v České republice pomalu vznikat tradice. Tou je akce pod názvem Game Developer Session a jako každý rok tam část naší redakce poputuje. Jedná se o setkání herních vývojářů všeho druhu, profesionálních i amatérských, novinářů nebo prostě celkově fanoušků her. GDS 2013 se tento rok opět uskuteční v Národní technické knihovně v Praze ve dnech 8. – 10. listopadu. Hlavním tématem bude budoucnost českého herního průmyslu v období, kdy už se do první ligy dostávají i menší vývojáři a ne pouze obří herní studia se stovkami zaměstnanců.

To ale neznamená, že není prostor pro velmi flexibilní program s různorodou směsicí přednášejících, nebo dokonce workshop. Pátek bude zaměřen spíše na praktickou náplň než teoretickou, a to právě v podání workshopu, který ponese název 3D grafika podle Warhorse. Poté následuje večerní program s několika zajímavostmi a hlavně neformálním „seznamováním“. Následující víkend proběhne hlavní program.

V něm se objevují jména jako Dan Vávra, Marek Rosa, Martin Zavřel, Jan Jirkovský, Michal Rybka, Michal Červenka nebo zahraniční hosté v podání Rami Ismaila a dalších. Bude se nejenom probírat profesionální práce programátorů nebo celkově tvoření her, ale i zajímavosti herní branže, budoucnost herního průmyslu či spíše střípky a maličkosti tvoření a vydávání indie her.
Lístků je v zásobě pouze 250 a rychle ubývají, dá se očekávat, že bude stejně jako minulý rok naprosto vyprodáno. V ceně je zahrnuto občerstvení, litry kávy a v sobotu večer proběhne after-party. Všichni jsou vítáni, jedná se prostě o akci, kterou by si nikdo neměl nechat ujít. Program bude upřesněn v dalších dnech, takže zůstaňte s námi, budeme vás nadále informovat.

Z naší redakce se tam nejspíše objeví Twister, Hynek, Kačírek, ale určitě natrefíte i na jiné velikány z herní žurnalistiky.

A ještě malé pozvání - pokud se rozhodnete navštívit tuto fajn akci, zastavte se u nás u stánku Freegame.cz. Budeme pořádat souboj o speciální poháry přímo na místě a samozřejmě bude možnost vyhrát i naše tričko.



Twister

autor
Štěpán Plachý / Twister

Publikováno: 30.10.2013


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 11:59

text příspěvku

Drticka

Drticka | 10.05.18 v 11:31

co bylo tobylo přiště bude zase něco

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 15.01.17 v 12:16

tyhle akce mohou být dobré a zábavné ale i poučné

betamorgan

betamorgan | 31.10.15 v 19:02

super akce :)

phanka

phanka | 13.04.15 v 14:45

mohla to být dobrá akce

elf

elf | 13.03.15 v 16:11

fajn akce


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce