článek


V tématech:
Highscore hry na Freegame a další novinky

Highscore hry na Freegame a další novinky

Máme pro vás super novinky, se kterými vás chceme seznámit. Věříme, že se vám budou líbit :-). Chcete si zahrát na skóre, soupeřit s ostatními hráči? Zajímá vás co nového kutíme na Freegame?
Zdravím všechny návštěvníky Freegame!

Hry na skóre (high-score hry)

Obnovili jsme možnost se na Freegame přihlásit, a nejen to. Každý přihlášený uživatel má možnost soupeřit s ostatními hráči v hrách na skóre. Máte možnost nejen zasílat své body a ukázat v skóre tabulce jak dobří jste, ale u některých her lze získat i medaile. Medaile jsou přidělovány za rozličné úspěchy ve hře. Pokud však porazíte ty nejlepší hráče, vybojujete si trofeje.
Hry na skóre (highscore hry) naleznete nahoře v menu pod „ON LINE HRY“.

Chat

Ke každé highscore hře jsme přidali chat, kde se můžete bavit o hře a to i při hře. Máte-li nějakou otázku, či zkrátka radost z úspěchu, neváhejte se pochlubit. Pokud nikdo zrovna nehraje, tak pozvěte své kamarády a hrajte a chatujte spolu. Je to legrace, děláme to tak v redakci a dost možná nás budete potkávat, jak zrovna paříme :-). Chat testujeme, je to pořádná pecka pro server. Když se osvědčí, dáme ho ke všem online hrám.

Konečně po usilovném přemýšlení se nám povedlo uspořádat kategorie na Freegame tak, aby to naprosto vyhovovalo a bylo logické pro naše návštěvníky.

Nová kategorie: Facebook a MMO
Jak si můžete všimnout, rozdělili jsme podkategorie Webovky, Facebook a MMO od "online her" a dali jim jejich vlastní kategorii.

Nové uspořádání kategorie: Online hry (na skóre a bez skóre)
Proč? Máme k tomu několik pádných důvodů. Lidé, kteří k nám přichází si zahrát kliknout na ONLINE HRY. A hned záhy na hru. Neřeší rubriky, podrubriky, nic takového. Pokud se mezi to zamotala Facebook hra, byli naštvaní, že nemohou hrát online. A proto dochází k oddělení rubrik, které jsou "u nás" a "jinde". Facebook hry, Webovky a MMO má nyní vlastní kategorii.

Premium hry
V sekci download her přibyla nová rubrika. Jsou to premium hry. Zjistili jsme, že různě na internetu se dají koupit hodně levně velmi zajímavé hry. Ano, jsou to hry placené, ale často hodně dobré a stojí za to se na ně podívat. Proto vám budeme přinášet recenzi na tyto hry. Vybírat budeme jen to nejlepší.

Blízká budoucnost
Zrovna teď makáme na přihlášení skrz Facebook a snažíme se vytvořit pěkné profily pro vás hráče. Proto hrajte a sbírejte úspěchy, brzy se budete moci pořádně všem pochlubit jak dobří jste!

Na Freegame usilovně pracuje celý team lidí a já bych je tímto také chtěl pochválit, protože udržovat a rozšiřovat takhle velký web není vůbec legrace. Děláme to však s láskou, protože hry milujeme! :-).

Za celou redakci, Unhy
Pěkné Freegejmování :-).



UnHynek

autor
Hynek Žalčík / UnHynek

Publikováno: 19.03.2012


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jenda97

Jenda97 | 26.07.16 v 22:16

Super hry

phanka

phanka | 15.04.15 v 14:55

samé pěkné hry

elf

elf | 13.01.15 v 17:15

jo