článek

Zahrajte si HTML5 hru Paper.io za 95%

Zahrajte si HTML5 hru Paper.io za 95%

Zahrajte si online hru pro více hráčů, kde se ocitáte na obrovské herní ploše. Je velmi důležité, abyste našli způsob, jak si převzít co největší možné území. Hrajete za hada své barvy. Za vámi se neustále objevuje barva, která ze samotného hada vychází. Může se však stát, že protivník narazí do vašeho ocasu a začne vám území přebírat.
Online hra pro více hráčů
Nehrajete jen vy sami, ale ke hře se připojí i ostatní online hráči, což je mnohem zábavnější. Najděte proto způsob, jak se v pořádku dostat dále a zaberte mnohem více procentuálního území. Dejte si velký pozor, aby se vám nic nestalo a vydrželi jste v gamese co možná nejdéle. Problémem je možná to, že je to nekonečné. I v případě, že přeberete 100% území, tak se nic nestane. Neustále jenom přebíráte území a protivníci přebírají to vaše.

Dalo by se říct, že je nekonečná
Zemřete jen ve chvíli, kdy narazíte do objektu, nebo protihráč přebere vaše území. Není to úplně jednoduché. Najděte způsob, jak to celé zvládnout. Nejprve si zvolte jméno. V horní pravé části vidíte, který z hráčů je na tom lépe než vy. Pokuste se zabít dostatek nepřátel, získat vysoké skóre a udržte se na herní ploše co nejdéle.

Shrnutí hry
Online hra paper.io je další gamesa z dílny .IO her, která je mezi hráči velice oblíbená. Značí se jednoduchou hratelností, spoustou hráčů a chytlavostí.

Chci si zahrát hru Paper.io.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 15.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Drticka

Drticka | 12.05.18 v 13:45

mě to nepřipomíná nic

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 17:25

tak to mi něco připomíná


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce