článek

World of Warriors - postřehové souboje za 89 %

World of Warriors - postřehové souboje za 89 %

Pěkně zpracovaná bojovka, ve které si vyladíte vlastní skupinku originálních hrdinů a pustíte se do boje proti zlu. Kromě hlavní příběhové linie vás čeká také bojová aréna a soubojový systém otestuje vaše rychlé reflexy a postřeh.
Bojovka s prvky RPG
Hra v zásadě kombinuje 2 herní žánry. Na jedné straně tu máme souboje bojovníků proti sobě, na té druhé zase slušnou porci RPG prvků, kterým se musíte věnovat, abyste vytvořili silné bojovníky do následujících a obtížnějších úrovní.
Zapomeňte však na zběsilé mlácení do dotykového displeje (alespoň tedy v takové míře, jako u standardních mobilních bojovek) a taky chození po dungeonech a neustálé expení a sbírání lootu. Tady je to zkrátka vymyšleno trochu jinak, ale hlavně zábavně.

Ready? Fight!
Jakmile získáte svého prvního hrdinu, nastává čas otestovat jeho schopnosti a vaše reflexy v akci. V každém příběhovém levelu na vás čekají protivníci, které musíte porazit. Všechny charaktery jsou unikátní, mají vlastní způsob boje, speciální útok a také slabost a odolnost proti jinému typu bojovníka.
Boje probíhají pomocí jednotlivých tahů, kdy máte na výběr z přímého nebo speciálního útoku, respektive změny bojovníka. Speciální útok navíc vyžaduje manu, takže ho rozhodně nemůžete využívat v každém kole po celou dobu boje.
Souboj dále ovlivňujete rychlým a především přesným ťukáním během superútoku a čím přesněji se trefíte, tím větší zranění způsobíte. Nějaký obranný systém tady není, ale po každém zásahu můžete co nejrychleji sebrat srdíčka pro doplnění života a manu pro energii.
Pokud navíc správně skloubíte odolnosti a slabosti bojovníků, oslavíte vítězství.

Systém odměň a získávání nových charakterů
Za výhru jste samozřejmě odměněni, a to relativně očekávanou formou. Získáváte prostředky na upgrade postav, unikátní předměty, které můžete aplikovat na určité postavy, a také speciální "kameny" nebo mince, s nimiž můžete vstoupit do chrámu a získat buď novou postavu, nebo vzácný předmět.
Pokud jde o předměty, nejedná se o klasický loot. Tyto předměty, které vám zvyšují sílu, přidávají životy apod., mají svou životnost. Pokud je tedy použijete, po pár zápasech se s nimi musíte rozloučit.
Mezi další RPG prvky patří expení bojovníků. Každý účastník boje získává zkušenosti a po dosažení nové úrovně můžete svého hrdinu vytrénovat, čímž zvýšíte jeho atributy. Tento proces stojí peníze a také čas. Naštěstí máte v záloze více postav, než můžete využít. Díky tomu nemusíte čekat na dokončení tréninku. Co vás však bude brzdit, je herní energie.
Hra je ke stažení na GooglePlay.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 16.05.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Drticka

Drticka | 27.05.18 v 06:04

to mě nebaví

Turbokocour

Turbokocour | 04.11.17 v 22:17

text příspěvku

miro1971

miro1971 | 05.07.16 v 13:28

mne sa tato hra pači

LubomirOffertaler

LubomirOffertaler | 04.07.16 v 07:26

tak toto uz nie

lubkoo

lubkoo | 04.07.16 v 07:13

toto ma nebavi


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce