článek

Nálož Android her - 39.díl

Nálož Android her - 39.díl

Tentokrát jsme z bohatých vod Google Play vylovili dvě parádní RPGčka, poté se podíváme na jednu předělávku klasiky jménem Had a vyzkoušíme si návykovou gamesu s čísly v češtině, která pěkně provětrá vaše mozkové závity. Mother of Myth - 90 %
Začínáme ve velkém stylu. Toto bohaté RPG vás zavede do antického světa bohů. Během úvodní bitvy ztratíte vaše přátele a po probuzení potkáváte tajemnou múzu. Kromě hlubokých řečí o vaší vnitřní spiritualitě od ní také dostáváte questy, noříte se do dalšího příběhu a je jasné, že vaše kámoše hned jen tak nepotkáte.
V každém levelu máte předepsané úkoly, za jejichž plnění získáváte peníze a zkušenosti. Díky tomu odemykáte nové možnosti a nakupujete nové vybavení a schopnosti. Nechybí systém vylepšování vlastností ani speciální ničivé útoky za manu. Tyto útoky provádíte pomocí gest na dotykovém displeji. Jejich kombinaci si opět určujete sami.
Za další loot ve formě surovin lze vylepšit a získat nové brnění. Pomocí displeje ovládáte také pohyb a orientaci vám usnadňuje šipka. Atak na různá monstra probíhá automaticky, takže máte čas na provádění speciálních pohybů.
Vše je navíc ve výborné grafice a kompletně nadabováno. Množství filmečků, přídatné dungeony a koloseum po dosažení dané úrovně vám dá opravdu mnoho hodin zábavy a skvělý herní zážitek. Prostě super hratelnost, grafika i příběh. Mother of Myth.

Elements: Epic Heroes - 86 %
Druhé akční RPG z dnešní nabídky, ve kterém budete mít po ruce rovnou tři postavy. Jednu ovládáte vy, další pak AI. Svižné tempo, spousta lootů i questů. Nechybí standardní nákupy lektvarů, zbraní a výbavy. Vtip této hry je v tom, že zkušenosti v boji získává pouze hlavní hrdina, kterého ovládáte. Pokud chcete mít silnější celou skupinku hrdinů, musíte jejich používání střídat a ovládat každého z nich. Objevujte rozlehlou mapu a porazte temné síly. Elements: Epic Heroes.

zSnake - 80 %
Jak už název napovídá, jedná se o další klon na legendárního Hada. zSnake pochází od slovenských vývojářů a je to dílko více než povedené. Klasický princip, kdy pomocí dotykového displeje směrujete hada a pojídáte objekty, zůstal zachován. Díky pojídání „svačinek“ had roste a současně se plní ukazatel pro odemknutí východu do dalšího kola.
Tam už na vás čekají překážky. Nevadí, když vám ozubené kolo usekne ocas, ale je třeba mezi nimi kličkovat. zSnake.

Numerus - 81 %
Na závěr dnešního článku si dáme hru českou. Jedná se o logickou hříčku s čísly, jejíž pravidla vám nejlépe představí hra samotná. Přesto ale něco málo nastíníme. Na hrací plochu umisťujete kameny. Jejich číslo udává dosah dostřelu a také jeho sílu. To je důležité v další fázi hry, kdy hraje soupeř a vy se snažíte získat souvislou řadu vašich kamenů a tím pádem body. Při zásahu soupeřem se vaše kameny mění a naopak.
Protože je hra kompletně v češtině, nic vám nebrání pochopit naplno princip a pravidla hry. K dispozici máte i různou obtížnost AI soupeře, velikost hrací plochy i ukázkové hry, které vám krok za krokem vysvětlí strategii.
Jednodušší zpracování, ale tento titul je dost originální a zábavný na to, abyste u něho vydrželi dlouhou dobu. Je zde navíc možnost připojit se ke G+ a hrát hodnocené partie. Numerus.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 02.06.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Drticka

Drticka | 31.05.18 v 09:00

já si vyberu též

3K171

3K171 | 12.01.16 v 08:21

super hry urcite si viberiem

voky15

voky15 | 20.12.15 v 13:58

to mě baví

hanče

hanče | 24.05.15 v 09:29

had je super když už je velký je to těžší a ostatní hry taky dobré

phanka

phanka | 09.04.15 v 15:25

had mě baví

elf

elf | 22.02.15 v 10:55

doobree pecky