článek

MARVEL Future Fight - výborně zpracovaná bojovka (90 %)

MARVEL Future Fight - výborně zpracovaná bojovka (90 %)

Avengers a další hrdinové Marvel vyrážejí do boje. Velitel Nick Fury totiž zanechal velmi podivný vzkaz z budoucnosti a začínají se objevovat "klony" všech superhrdinů z jiné dimenze a s poněkud padoušskými sklony. Užijte si parádní akční hack-and-slash řežbu ve skvělém grafickém zpracování a s prvky RPG.
Superhrdinové i superpadouši tentokrát musí spojit své síly, aby ochránili lidstvo a celé univerzum před nebezpečím. Vytvořte bojový tým, vrhněte se do boje a změňte temnou budoucnost.

Herní styl
Z hlediska herního žánru tady máme nadupanou akční mlátičku, ve které se se skupinkou Marvel postav probíjíte k cíli. Skupinky nepřátel doplňuje na konci každé úrovně boss.
Vynikající tempo vám nedá ani na chvíli vydechnout a ovládání pouze pomocí jediného bojového tlačítka také nesníží celkovou rychlost. Dění na displeji ovlivňujete také pomocí několika speciálních útoků a především tím, že jednotlivé postavy můžete během boje střídat.

RPG prvky
Na jedné straně tu máme svižné "bušení" do tlačítka, na té druhé povedenou RPG složku. Za likvidaci nepřátel získáváte kromě peněz také zkušenosti a mezi levely můžete své hrdiny vylepšovat. Podle dosažené úrovně upgradujete sílu, rychlost pohybu, kritický zásah, speciální útoky apod.
Sbíráte rovněž speciální loot, který je nezbytný pro upgrade a v pozdější fázi se vám těchto upgrade kitů nebude dostávat a budete muset šetřit, případně hrát bonusové úrovně a plnit speciální eventy.
Dále také v určitých úrovních najdete unikátní biometrické prvky, díky kterým můžete získat nové charaktery. Nevýhodou je, že se k nim dostanete za (přibližně) několik desítek hodin hraní. V praxi tak v podstatě budete ovládat jen Ironmana, Kapitána Ameriku anebo Bladea.
Každá postava navíc patří k určitému typu a uplatňují se tak vůči ní slabosti i odolnosti.

Grafika a zpracování
Precizně zpracovaná 3D grafika, která vás velmi mile překvapí. Kamera občas pozlobí, ale nejedná se o nic hrozného. Skvělé vizuální efekty doplňuje i kvalitní zvukové zpracování a audio. Hlavní příběhová linie vás okamžitě vtáhne, i když je boj proti Ultronům v podstatě monotónní záležitostí. Hra je poskytována zdarma a herní energie je dost, abyste mohli hrát delší dobu v kuse.
Když už člověk musí šetřit a sbírat kity na upgrade (bez patřičného vylepšení prostě bosse neporazíte), pak velmi oceňuji režim autoplay. Díky němu můžete již absolvované levely projít v podstatě bez práce. Můžete měnit postavy, ale hlavní postava prochází a bojuje kompletně sama.
Bohatý herní obsah disponuje nejen hlavní příběhovou kampaní, ale také elitními misemi, denními úkoly, eventy nebo arénou, kde se střetnete s ostatními hráči. Sociální aspekt se prolíná vlastně celým titulem a můžete sbírat dárky přes pozvánky, odměňovat přátele apod. Náplň je dostatečně pestrá, aby vás hra chytla na velmi dlouhou dobu. Nečekejte však, že si užijete více postav a připravte se na jistý stereotyp.

Hra je ke stažení zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 11.05.2015


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Drticka

Drticka | 25.05.18 v 08:26

zkusím

lubkoo

lubkoo | 12.07.16 v 07:47

tuto hru hravam a je super

LubomirOffertaler

LubomirOffertaler | 22.12.15 v 16:06

toto je hra nadloho

elf

elf | 04.10.15 v 23:07

zábava na dlouhou dobu

Laugher

Laugher | 02.09.15 v 02:46

Precizně zpracovaná 3D grafika

Killer22

Killer22 | 05.07.15 v 21:20

nice

Laugher

Laugher | 11.06.15 v 01:11

Bezva.

Goldenpig

Goldenpig | 06.06.15 v 17:58

Marvel nej postavičky :)

Petosko

Petosko | 30.05.15 v 22:52

Marvel yeha :D

hanče

hanče | 21.05.15 v 16:23

opravdu pěkná hra určitě zaujme spoustu hráčů bojovek


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce