článek

#9 Nášup HTML5 a 3D her

#9 Nášup HTML5 a 3D her

Jedná se o propracovanou 3D online hru, ve které si parádně zazávodíte. Je zde pro vás připraveno celkem 10 náročných úrovní, ve kterých máte za úkol řídit policejní sporťák. Tato a další hry v nášupu!
3D hra Super Police Parking
Jedná se o propracovanou 3D online hru, ve které si parádně zazávodíte. Je zde pro vás připraveno celkem 10 náročných úrovní, ve kterých máte za úkol řídit policejní sporťák. Následujte zelenou šipku, protože ta vás dovede na parkovací místo. Dejte si obrovský pozor na to, abyste nikoho nezbourali. Pokud budete postupovat herní úrovní správně, tak získáte časem nové vozidla. Najděte způsob, jak to všechno dokázat a dostaňte se vždy na konec herní úrovně.

Chci si zahrát hru Super Police Parking.

SuperStack HTML5 hra
Logická online hra, ve které máte za úkol udělat vše proto, abyste veškeré objekty umístili na ostatní tak, aby udržely balanc. Pokud někdo z nich spadne, tak může nastat konec. K dispozici je 40 různých úrovní, takže se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Ovládáte hned několik různě tvarovaných objektů. Jednou to je trojúhelník, čtverec a pak něco jiného. Dejte si velký pozor, aby se všechny udrželi na herní ploše. Jednoduché ovládání, hezká grafika. Zároveň nejste omezení časovým limitem.

Chci si zahrát hru SuperStack HTML5.

Anycrate 3D hra
Parádní online hra, ve které si zahrajete se svými kamarády, proti umělé inteligenci nebo v kooperativním módu. Ubraňte svůj batoh před krádeží, protože právě v něm máte spoustu peněz. Pokaždé, co si zvolíte mód ať už proti umělé inteligenci nebo hráč vs hráč, tak ihned od začátku proběhne souboj, kde musíte protihráče sestřelit do 1 minuty a 45 sekund. Když časový limit vyprší, tak hráč s nejvyšším počtem bodů vítězí. Tak se do toho dejte naplno a ukažte všem, co ve vás je.

Chci si zahrát hru Anycrate.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 13.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

kaizen | 16.04.19 v 11:44

Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Very useful info specifically the last part :) I care for such info much. I was looking for this certain information for a very long time. subway surfers online

Drticka

Drticka | 16.05.18 v 08:43

hezké líbí semi

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 17:26

jujky auta a bum bác v sobě


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce