článek

#8 Nášup HTML5 a 3D her

#8 Nášup HTML5 a 3D her

Hráli jste rádi Sudoku? Chcete si ji okusit přímo z prohlížeče a nejlépe i na svém mobilním telefonu bez jakékoliv instalace? Tak dnes máte šanci.
The Daily Sudoku
Hráli jste rádi Sudoku? Chcete si ji okusit přímo z prohlížeče a nejlépe i na svém mobilním telefonu bez jakékoliv instalace? Tak dnes máte šanci si zahrát tuto skvělou logickou online hru, kde jsou pro vás připravené 3 různé úrovně a každý den se můžete těšit na nové rozvržení úrovní. Je zapotřebí každý čtverec vyplnit od čísla 1 až po 9. Každé číslo může být jak ve sloupci tak i řádku použito jenom jednou. Stačí jednoduše kliknout a vybrat číslo, které potřebujete.

Chci si zahrát hru The Daily Sudoku

3D hra Smashy City
Jedná se o povedenou brutální hru, kde hrajete za jednotlivá monstra a živočichy obřích rozměrů. Pohybujte se po městě a ničte jednotlivé domy, auta, policisty a vojáky. Získejte dostatek peněz a odemkněte si nová monstra. Je zapotřebí udělat vše proto, abyste se dostali co možná nejdále. Je docela možné, že vás armáda nebo policisté zničí. Nesmíte to za žádnou cenu dovolit, tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.

Chci si zahrát hru Smashy City

3D hra Rapid Rabbit Rush
Postřehová online hra, ve které se vžijete do role králičí dívky. Cesta je jasná a vašim úkolem je sbírat jednotlivé mrkve na farmě. Vyhýbejte se překážkám a doběhněte v pořádku do cíle. Dejte si však velký pozor, abyste posbírali dostatek mrkví. Před vámi je spousta překážek jako jednotlivé boxy a další věci. Mohou vás zastavit a v takové situaci by to pro vás znamenalo konec gamesy. Gamesa disponuje jednoduchým ovládáním a skvělým grafickým zpracováním.

Chci si zahrát hru Rapid Rabbit Rush



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 10.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 17:28

sudoku to mi nikdy moc nešlo