článek

#28 Nášup HTML5 a 3D her

#28 Nášup HTML5 a 3D her

Zahrajte si již druhý díl skvělé herní série, kde se vžijete do role pilota stíhačky. Vaším hlavním úkolem je však zneškodnit jednotlivé nepřátele, kteří se pohybují po obloze. Jednoduché to vůbec mít nebudete. Tato a další hry v nášupu.
3D hra Air Strike Warfare
Zahrajte si již druhý díl skvělé herní série, kde se vžijete do role pilota stíhačky. Vaším hlavním úkolem je však zneškodnit jednotlivé nepřátele, kteří se pohybují po obloze. Jednoduché to vůbec mít nebudete. K dispozici máte možnost střílet z kulometů nebo využít naváděné rakety. Najděte si způsob, jak se dostat co nejdále a hlavně přežijte. Hra disponuje skvělým grafickým zpracováním a jednoduchou hratelností. Dejte se do toho a ukažte světu, kdo je tady nejlepší pilot.

Zahraj si 3D hru Air Strike Warfare

HTML 5 hra Zombie Invasion Puppet
Skvělé zpracovaná bojová hra, kde máte možnost si vybrat ze čtyř různých hrdinů. Pozabíjejte všechny zombie nepřátele na herní ploše a pokuste se dostat co nejdále to bude možné. Nezapomínejte také na to, že musíte posbírat veškeré zlaté mince. Najděte tedy způsob, jak se dostat co nejdále, zlepšujte se ve skóre a prostřílejte si svou cestu. Hra nabízí velmi hezké grafické zpracování, takže je radost ji hrát. K dispozici máte několik herních úrovní.

hraj Zombie Invasion Puppet

HTML 5 hra Puppet Soccer Zoo
Zahrajte si fotbalovou hru se zvířátky. Hra pochází od českých tvůrců, takže je celá v českém jazyce. Místo známých fotbalistů ovládáte zvířátka ze zoologické zahrady. Snažte se soupeři nastřílet co nejvíce možných gólů a vyhrajte jednotlivé zápasy. Za peníze si pak můžete nakoupit lepší zvířátka, která dokážou lépe hrát. Zlepšujte zároveň jejích schopnosti. Věříme, že to zvládnete a dostanete se

hraj Puppet Soccer Zoo



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 26.06.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Drticka

Drticka | 22.06.18 v 20:52

jo je to fájn

Laugher

Laugher | 13.07.17 v 14:45

Ujde

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 01.07.17 v 17:38

všechno vypadá moc pěkně