článek

#25 Nášup HTML5 a 3D her

#25 Nášup HTML5 a 3D her

Vystřelujte propisky a snažte se trefit ovoce za každou cenu. Musíte však hodit propisku vždy do míst, kde předešlá nebyla. Dále si pak můžete nakoupit nové vzhledy propisek. Tato a další hry v nášupu!
Gunfight.io
Propracovaná online hra, ve které si prvně vyberete volnou místnost, kde budete hrát a následně za koho. Na výběr máte z teroristů nebo členů zásahové jednotky. Je velmi důležité, abyste s vaším týmem získali dostatek herních bodů a dostali se zase o něco dále. Hra si pro vás přichystala spoustu map, takže o zábavu máte zaručeně postaráno. Dejte si však pozor, aby vás nikdo nedokázal jednoduše zabít. Nejlepší bude, když si gamesu zahrajete se svým kamarádem.

Zahraj si Gunfight.io

HTML 5 hra Super Pineapple Pen 2
Jedná se již o druhý díl chytlavé postřehové hry. Vystřelujte propisky a snažte se trefit ovoce za každou cenu. Musíte však hodit propisku vždy do míst, kde předešlá nebyla. Dále si pak můžete nakoupit nové vzhledy propisek. Jednoduché to zrovna mít nebudete. Najděte si svůj způsob, jak to dokázat a dostaňte se co nejdále. Není to nic náročného a nepotřebujete k tomu nějaké super schopnosti. Stačí jen dobře zamířit a odpálit. Hra taktéž nenabízí nové úrovně.

Zahraj si Super Pineapple Pen 2

HTML 5 hra Lighty Bulb 3
Logická online HTML5 hra, ve které je pro vás připravena spousta nových úrovní. Je zapotřebí, abyste v každém kole rozsvítili žárovku. Řešte jednotlivé hádanky a hlavolamy. Pokud se vám to podaří, tak je tady velká šance, že se dostanete až na samotný konec hry. Ve chvíli, kdy rozsvítíte žárovku, tak se posunete dále. Každá vyšší úroveň je těžší, takže se na to připravte.

Zahraj si Lighty Bulb 3



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 05.06.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Drticka

Drticka | 12.05.18 v 12:46

to je super

Turbokocour

Turbokocour | 04.11.17 v 08:28

..

Laugher

Laugher | 13.07.17 v 14:48

Logická

assaly

assaly | 19.06.17 v 09:51

ta první mě ba

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 10.06.17 v 15:49

no nevím nic moc zábavně to pro mě nevypadá


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce