článek

#18 Nášup HTML5 a 3D her

#18 Nášup HTML5 a 3D her

Skvělá stolní hra, kde budete hrát Člověče, nezlob se. Dá se hrát buď proti kamarádovi, nebo celému světu, je jen na vás, co za mód si zvolíte. Házejte kostkou a pokud budete mít štěstí, tak se se svým hráčem dostanete do domečku opravdu velmi rychle. Tato a další hry v nášupu! Ludo King
Skvělá stolní hra, kde budete hrát Člověče, nezlob se. Dá se hrát buď proti kamarádovi, nebo celému světu, je jen na vás, co za mód si zvolíte. Házejte kostkou a pokud budete mít štěstí, tak se se svým hráčem dostanete do domečku opravdu velmi rychle. Je zde hra online, kde se připojíte k hráčům a poté
je tady mód soukromý, kde si můžete zvolit svého kamaráda, se kterým si následné vše zahrajete.

Zahrajte si Ludo King hru.

Cut the Rope Experiments HTML5
Další díl úspěšné herní série, kde budete muset dostat jednotlivé sladkosti do pusy tohoto malého hrdiny. Je zde roztomilý zelený mlsoun. Odřízněte z provazu jednotlivé bonbóny a dostaňte je na své místo. Pokud se vám podaří přeřezat lana ve správném pořadí, tak maličký hrdina získá dostatek bonbónků a obdrží i své skóre. Jestliže se vám podaří oddělit jednotlivé bonbónky, tak se dostanete v pořádku do další úrovně. Není to vůbec jednoduché, ale díky HTML5 zpracování si hru můžete zahrát i v mobilním telefonu.

Zahrajte si Cut the Rope Experiments.

Dangerous Rails HTML5
Parádní online hra, ve které se přenesete do roku 2020. V dole pro těžbu diamantů byla použita technologie pro odstraňování hornin. Při tom všem byli horníci zabiti. Tvorové, kteří zde přežívali, tak se proměnili v krvelačné nepřátele. Je zapotřebí odhalovat jednotlivé části této gamesy a posbírat v cestě veškeré diamanty. Nezapomínejte také na plamenomet, který je vaší hlavní zbraní při ničení nepřátel. Není to vůbec jednoduchá online HTML 5 hra. Vyzkoušejte a uvidíte.

Zahrajte si Dangerous Rails HTML5.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 24.04.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

kshitija | 21.10.21 v 07:19

- Hi, would you like to play Ludo with your friends online? Then do try Ludo All Star, it has got very good user experience with awesome game and cool graphics. Best thing about Ludo All Star is that you can invite your friends and play with them.

kshitija | 21.10.21 v 07:19

LudoAllStar - Hi, would you like to play Ludo with your friends online? Then do try Ludo All Star, it has got very good user experience with awesome game and cool graphics. Best thing about Ludo All Star is that you can invite your friends and play with them.

Drticka

Drticka | 15.05.18 v 09:50

to mě báví

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 14:22

Parádní online hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.06.17 v 16:23

dobrá hra


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce