článek

#16 Nášup HTML5 a 3D her

#16 Nášup HTML5 a 3D her

Jednoduchá online hra v HTML5, která se dá hrát taktéž na mobilním telefonu a je k tomu i přizpůsobena. Hlavním úkolem je zaparkovat jednotlivá vozidla na svá místa a poté, jak je budou zákazníci volat podle čísel, tak jim je dovezete. Tato a další hry v nášupu. HTML5 hra Park a Lot 3
Jednoduchá online hra v HTML5, která se dá hrát taktéž na mobilním telefonu a je k tomu i přizpůsobena. Hlavním úkolem je zaparkovat jednotlivá vozidla na svá místa a poté, jak je budou zákazníci volat podle čísel, tak jim je dovezete. Jedná se o restauraci, kde vám parkování ulehčí jiný šofér. To vše proto, protože je parkování pro některé náročné. V této hře jste převzali roli parkovacího chlápka, takže si dejte pozor, abyste následně dali lidem zpět své auto. Pokud se spletete, tak to bude obrovský průšvih.

Zahrajte si hru Park a Lot 3

HTML 5 hra Packer Click
Také máte rádi bublinkové obaly, které můžete praskat? Pokud ano, tak v této hře se příjemně odreagujete, protože pracujete na lince depa, kde budete balíčky rozbalovat a zase zabalovat zpět. Klikejte na veškeré bublinky na herní ploše a rozbalte tak daný balíček. Časem se vám odemknou nová vylepšení, ale není to tak jednoduché. Musíte být v rozbalování dostatečně rychlí, pokud se vám to nepovede, tak musíte začít od začátku. Avšak nejste omezeni časovým limitem.

Zahrajte si hru Packer Click

3D hra Brawls.io
Jste připraveni na pouliční souboje v této 3D hře pro více hráčů? Svaly, to je jediné, co vás dokáže ochránit.
Hlavní hrdina je dostatečně silný na to, aby se porval s ostatními protihráči na herní ploše. Využijte nejrůznější techniky boje a pokuste se přijít na to, jak se dostat co nejdále. Získávejte zkušenostní body za každého protihráče, který od vás dostane „KO“. Dále získejte vyšší úroveň a vylepšujte sílu svého hrdiny.
V těchto ulicích budete muset mít hodně štěstí, protože pokud na vás přijde spousta protihráčů, tak vás mohou velmi rychle zneškodnit.

Zahrajte si hru Brawls.Io



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 10.04.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Drticka

Drticka | 15.05.18 v 09:52

to je něco pro mě

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 14:23

Jednoduchá online hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.06.17 v 15:59

tak něco podobného té první jsem hrála