článek

#13 Nášup HTML5 a 3D her

#13 Nášup HTML5 a 3D her

Zábavná online HTML5 hra, ve které máte za úkol přeskákat přes nejrůznější propasti a dostat se v pořádku na samotný konec. Tato a další hry čekají v nášupu! Nuwpy’s Adventure HTML5 hra
Zábavná online HTML5 hra, ve které máte za úkol přeskákat přes nejrůznější propasti a dostat se v pořádku na samotný konec gamesy. Není to vůbec jednoduché, protože v cestě vám stojí spousta překážek. Hrajete za roztomilého tvora, se kterým máte za úkol likvidovat ostatní protihráče na herní ploše, posbírat zlaté mince a časem se zase vylepšit. V pozadí hraje velice příjemná hudba. K dispozici je spousta herních úrovní, takže o zábavu máte postaráno.

Chci si zahrát hru Nuwpy’s Adventure

Skribbl.io HTML5 hra
Zahrajte si přímo z vašeho mobilního telefonu nebo prohlížeče dokonalou hru pro více hráčů, která opět pochází ze série .io her. Je celkem podobná jako DrawThis.io, kde jste se museli pokusit uhodnout anglické slovíčko podle obrázku. V horní části se vám zobrazuje tajenka. Jak začnete kreslit, tak se vám zobrazí tři slova, podle kterých můžete začít. Musí se vám však podařit nakreslit takový obrázek, který protihráči uhodnou.

Chci si zahrát hru Skribbl.io

3D hra Truck Driver Crazy Road 2
Vžijte se do role řidiče náklaďáku, se kterým musíte dojet na určené místo v případě parkovacího módu. K dispozici jsou dva módy a ten druhý je převoz nákladu. Na začátku naložíte a musíte vše dovést na určité místo. V případě parkování si dejte pozor na to, abyste se nikde nenabourali, protože to by byl opravdu velký problém. Převezte veškeré překážky až do samotného cíle.

Chci si zahrát hru Truck Driver Crazy Road 2



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 27.03.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.06.17 v 16:04

ten první je dobrý takové to skákačky mě docela berou


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce