recenze

Mini-Pod Racers

Mini-Pod Racers

Dnes pro vás máme zajímavou závodní hříčku, ve které hrají hlavní roli malinkatá vznášedla. Pokud máte tento typ her rádi, určitě nebudete litovat, když si hru stáhnete a strávíte s ní několik příjemných chvil.
Jak jsem již napsal v perexu, dnes si pořádně zazávodíme, ale nebude to tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Celá hra se nese v duchu arkády a tak rozhodně nečekejte žádné převratné vychytávky ani hrátky s co nejdokonalejším fyzikálním modelem, o to tu totiž skutečně nejde.

Ač je to k nevíře, čeká na vás pouhopouhá jediná trať. Na druhou stranu je však vcelku dlouhá a docela variabilní, takže se nemusíte bát příliš rychlé okoukatelnosti. Prostředí, ve kterém se závod odehrává, je obyčejný domek, trasa protíná všechny místnosti a skýtá různé možnosti. Nikde není přímo určeno kudy jet, a tak jediné na co si musíte dát pozor je, abyste neminuli žádnou z kontrolních branek, jinak budete penalizováni. Možná si budete muset chvilinku zvykat na reakce vznášedla, které nereaguje tak, jak jste zvyklí z automobilových závodů, a pak si možná řeknete, že kola držící vozidlo jak přisáté na cestě, přece jen k něčemu jsou. Zde si dovolím poznamenat fakt, že napoprvé asi nevyhrajete, ale buďte trpěliví, po několika jízdách se úspěch zajisté dostaví. Protivníky můžete vystrčit přiměřeným šťouchnutím ven z trati, ale dávejte si pozor, neb vám s chutí udělají přesně to samé.

Zpracování je vcelku zdařilé, grafika se povedla, jak jste se již zajisté přesvědčili z přiložených obrázků. Ovládání po chvíli také bez větších problémů přivyknete a tak nemohu jinak než hru doporučit všem, co mají závodní hry v oblibě. A vy ostatní ji také vyzkoušejte. Uvidíte, že nebudete litovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Mini-Pod Racers Mini-Pod Racers Mini-Pod Racers

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce