recenze

BC Racers

BC Racers

Kdybych vám řekl, že tu máme stařičkou dosovskou hru z dob prehistorických dinosaurů, bylo by mi těžké věřit. BC Racers až na to, že je právě spustitelná z Dos-ovských emulátorů je skvělá a podařená hra, která jen tak neomrzí.
Tuhle hru mám od dob svého prvního pc a už v té době mě zaujala. Řekněte, kde si můžete zazávodit v prehistorické době např. s dinosaury? Hra má svou stařičkou pixelovou grafiku, která se k ní hodí určitě víc než vymakaná grafika z nejnovějšího titulu NFS. Zprvu si vyberete svoje vozítko, nabídka je přitom opravdu rozmanitá. Vezměte nevědomí, že každá postava má své zbraně (ne 9mm, ale kyj atd.) + animace a máte o zábavu postaráno.

V šampionátu máte několik tratí, na kterých se jezdí vždy jinak. Chování vozu např. na ledu je sice možná trošku přehnané, ale aspoň se nenudíte. Když přijde na předjíždění, přijdou na slovo vaše speciální pomůcky. Pokud pamatuji, vzadu se táhnou dva dinosauři z ALL-Star teamu, nebojte tedy, že budete vždy poslední. K zrychlení můžete použít nitro, ale to doporučuji na nějaké rovince, jinak vlítnete do zatáčky a jen tak se z ní nedostanete. Nutno podotknout, že hra má jakýsi stupeň poškození pro auta. Stručně řečeno, jestli budete svůj pravěký mobil otloukat, hra pro vás brzo skončí.

Sečteno, podtrženo, hra si i přes svůj věk uchovala své kouzlo. Pro plynulý chod si stáhněte Dos-Box.

stáhnout hru
Jaden

autor
/ Jaden

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Lokutus74 | 13.01.07 v 21:02

q - plyn
< - levá
> - pravá

adny | 13.01.07 v 20:37

jak se to ovládá klávesnicí??? :-(


galerie

BC Racers BC Racers BC Racers

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce