recenze

Nitro Racers

Nitro Racers

Závody plné adrenalinu, vysoké rychlosti, neodbytných soupeřů a časového limitu. Jeďte co nejrychleji, smykujte co nejpřesněji, neboť to je jediná cesta k vítězství, bodům a lepším autům. Dokážete odemknout další tratě a vozy?
Připravit, pozor, teď a už jste obaleni prachem závodníků před vámi…

Hra je na první pohled velice lákavá a člověka hned svrbí ruce, aby konečně mohl vyrazit na trať. Můžete se ubírat dvěma směry. Klasická quick race, kde si zazávodíte na konkrétní trati s konkrétním vozem. Ovšem nejdříve si je musíte odemknout. Jak, o tom za chvíli. Šampionát, kde získáváte body, bojujete o přední pozice a brzy možná přijdete o rozum, zní poněkud lákavěji. Takže první kroky přirozeně vedou k této nabídce. Zvolíte auto a jediný okruh. Jde se na věc. Grafika vypadá slušně a hru navíc mohu pomluvit jinde. V samotném závodě musíte skončit do třetího místa, přičemž je nutno projet checkpointem dříve, než vám vyprší drahocenný čas. A tady je hlavní nedostatek hry. Dosáhnout prvního záchytného bodu je úděl takřka nemožný. K tomuto cíli je třeba více než dokonale zvládnout ovládání nitra a také driftu. Tento ošemetný úsek se navíc nachází hned za první zatáčkou, a tak budete velice brzy opakovat onen závod, ono místo a doufat, že tentokrát to stihnete. Zpočátku se věc dá omluvit trochu nedotaženým ovládáním, ale brzy si na pohyb zvyknete a pak už hru odložíte, nebo se pořádně vyzuříte a až pak s hrou seknete.

Brutální obtížnost je to, co tuto hru sráží do nepěkného průměru. Chce to pevné nervy a víru, že za tou druhou zatáčkou cesta pokračuje. Pokud vládnete abnormální zručností a milujete závodní hry, může to být váš den a váš titul :-). Ale pokud i tužku držíte špatně, není to hra pro vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

MarieH

MarieH | 11.11.17 v 00:38

Skvělá hra.

Kalousek100

Kalousek100 | 24.11.16 v 20:45

Dobrá hra.


galerie

Nitro Racers Nitro Racers Nitro Racers