recenze

Roger Fastman

Roger Fastman

Za patami máte obří mechanické monstrum. Tentokrát si ale nebudete hrát na hrdinu v lité bitvě, ale spíše se budete řídit pravidlem „kdo uteče, vyhraje“. Takže kupředu a překonávejte rozmanité překážky v rychlém tempu. A střílet se taky bude.
Gameska na příjemně dlouhou dobu a slušnou porci zábavy. Ovládáte týpka, který si to metelí přes několik úrovní. V těch se to jen hemží překážkami a nepřáteli a vy budete mít plné prsty práce dostat se k checkpointu a pak do cíle. Můžete provádět pěknou škálu pohybů, s jejichž pomocí proskáčete skrze kameny, přeletíte přes propasti nebo prokličkujete mezi ostny s tím, že neustále střílíte kolem sebe a běžíte vpřed v poměrně slušném tempu.
Dostihnout vás nesmí robot za vámi a také máte na každé kolo daný počet zásahů, který je ale dost štědrý, takže na nějakou tu chybku nekoukat a hlavně se snažit jít stále dál.

Celkově je to zábava, která vzhledem k délce nezačne nudit ani frustrovat z častého opakování. Ale je pravda, že hra skončila nedlouho poté, co mi to začalo dost dobře jít, což mě malinko zklamalo. Jinak fajn hra a volba.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Kalousek100

Kalousek100 | 28.06.20 v 07:36

Prima hra.

Sůvička

Sůvička | 28.12.16 v 23:49

Výborná hra.

PavelH

PavelH | 09.10.16 v 19:14

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 29.08.16 v 18:41

dobrý


galerie

Roger Fastman Roger Fastman Roger Fastman Roger Fastman Roger Fastman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce