recenze

Bunny Speed

Bunny Speed

Ocitáte se v kůži jednoho sympatického závodníka a své schopnosti budete mít možnost projevit na jednom z několika okruhů a i když ne vždy bude potřeba zajet na do cíle ve slušném čase, i tak se nudit rozhodně nebudete.
Nově zatřízené hry v rubrice závodních gamesek dokazují, že o tyto tituly je velký zájem a patří často mezi nejvíce stahované kousky, oproti třeba hrám logickým. Důvod je zřejmý, vůně ještě nespáleného paliva a pískot pneumatik, je myslím dostatečným lákadlem na to, aby už si i slabší kousek vysloužil zasloužené pozornosti.

Protože jsou velikonoce a navíc server caiman.us vyhlásil soutěž, kde právě tématika zajíčků, vajíček, pomlázek a podobných věciček, hrála klíčovou roli, máme i dnes možnost vyzkoušet si poměrně zajímavou hru, která se právě této soutěže zúčastnila. Autoři vsadili na prvky, které jsem zmínil v úvodu a rozhodně má titul co nabídnou. Jedná se o závodní hru jako vyšitou a než jsem do ní trochu pronikl, musím se vám přiznat, že jsem odhadoval, že zpracování bude velmi podobné tomu z legendární hry Wacky Wheels. Pokud si tento titul nevybavujete, vzpomeňte na takový Arcade Racing, který je mu v mnoha ohledech dost podobný. Dnes ale půjde o něco jiného, i když pravdou zůstává, že v hlavní roli bude, stejně jako u Wackyho, sympatické zvířátko. Dnes konkrétně králiček a jak jistě víte, tato stvoření dokáží být velice cílevědomá a mnohdy dokáží spáchat i zločin. Tak, jak tomu bylo například u gamesky GunnyBunny.

Oč půjde, tedy zhruba víte. Co ale pro vás s největší pravděpodobností ještě zůstalo pod rouškou tajemství (pokud jste se s tímhle titulem už někde nesetkali), je že ne vždy půjde jen o závodění. V jednom z kol totiž půjde o to, že zhruba během pěti minut budete muset sesbírat deset bedniček s vajíčky. Možná vám to přijde jako triviální úkol, ale věřte, že tomu tak není, protože tyto krabičky se nacházejí na opravdu mizerných místech a nejvíce času vám zabere hledání přístupových cest k nim. Ovšem ani samotný závod nebude žádnou procházkou růžovou zahradou, protože bude potřeba zajet dostatek kol a možná s co nejlepším umístěním. Ve Wacky Wheels a jemu podobným kouskům jste si mohli závodění zkrátit různýma vychytávkama a nebylo tak problém pokládat různé pasti, které v některých případech vašemu soupeři přidělalo opravdu několik nepříjemných vrásek na čele. Jak už jsem tak lehce naznačoval v minulém odstavci, s ničím podobným zde nepočítejte, půjde jen a jen o tento závod, což je tak trochu škoda, ale co naděláme? Bohužel je k dispozici jen jedno vozidlo a tento nedostatek není navíc vůbec ničím vykompenzován. Design jednotlivých okruhů je sice kvalitní, ale jejich počet je žalostně malý, což je při velikosti archívu trochu větší nedostatek.

I když jsem na hře hledal nějakou silnější stránku, nenašel jsem bohužel vůbec nic. Díky tomuto faktu musím konstatovat, že je pro mě titul lehkým zklamáním. Ne že by se jednalo o špatný titul, to ne, ale od závodní hry já osobně očekávám mnohem více. Takhle je to lepší průměr. Stažení proto nechám raději na vaší úvaze, protože poměr velikost/zábava je zde poměrně zanedbatelný.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Bunny Speed Bunny Speed Bunny Speed Bunny Speed Bunny Speed