recenze

Momenta

Momenta

Momentalní, jak by šel do češtiny přeložit dnešní titul, je další hrou od institutu DigiPen. A i ona potvrzuje výbornou pověst tohoto institutu. Oč jde vám prozradíme v naší recenzi, nyní bych jen dodal, že překousnete-li větší velikost archívu, budete se královsky bavit.
Vaším úkolem totiž nebude nic menšího, než se dostat do cíle. Že jste to už někde slyšeli? Nepopírám to, avšak nutno ještě podotknout, že zde to bude trochu nevšedním úkolem.

Ovládáte mechanického pavouka (alespoň to tak vypadá), který má možnost procházet se po plošinách, pohupovat z jedné na druhou a vstřebávat do sebe patřičnou energii. Ta se zde nachází v několika provedeních, vždy ale v podobě osvětlených dlaždicových kostek. Několik barev vám pak přidá zajímavé abilitky. Můžete tak například mnohem výše skákat nebo lozit po stěnách. Čas od času se budete muset vypořádat i s nějakým z nepřátel. Dlouho jsem proto váhal, do které kategorie hru zařadit.

Má totiž dost prvků z akčních her, zároveň ale dominuje hopsací a logická část. Nakonec jsem se rozhodl pro hopsačku a věřím, že mé hodnocení bylo zcela korektní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Momenta Momenta Momenta

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce