recenze

Command & Conquer: Red Alert (Allies)

Command & Conquer: Red Alert (Allies)

Command and Coqnuer je značka sama o sobě. Co se už trošku málo ví, je fakt, že před nějakou dobou tvůrci této neskutečně populární série dali starší dílka kompletně free. Dneska vám nabídneme první z pěti free verzí, které u nás budou postupně uvolněny.
Command & Conquer: Red Alert je sice až druhá hra v řadě, ale jedná se o jediný díl, který nás zavede to alternativní Druhé světové války. Ona není až tak alternativní, máme tu Spojené národy a Rusko. Ale co čert nechtěl, vývoj šel trošku jinak, a tak tu máme možnost tvořit úplně alternativní děj. V dnešní části budete moci hrát za Spojence. Úkol je jednoduchý a tím je zatlačit nebo nejlépe porazit Rusko. Jedná se o naprosto hardcore realtime strategii, tedy sbíráte prostředky nutné k budování budov a následně trénování jednotek. Ty potom posíláte na jatka a poražení nepřítele. Mise jsou velmi různorodé, od invazí, po klasické stavění základen, hlídání konvojů nebo míse, kde máte pouze pár jednotek, které musíte svým umem maximálně využít. Mnohdy vás také čekají velká překvapení, ale to už bych odhalil příliš. Veškerými misemi vás doprovází briefing, který byl na svoji dobu přímo revoluční, tedy hraný. Nechci odhalovat příliš, jelikož už tak je hra přespříliš známá a pro ty, kteří ještě neměli tu čest, bych nechtěl vůbec nic odkrýt. Proto říkám, užijte si tuto naprostou parádu spojenci a hurá na Rusko.

Ještě upozorňuji, že hru může být problém rozjet. Proto čtěte instrukce, které by měly být u stáhnutých souborů nebo zkuste DosBox. Pokud si stále nevíte rady, pak klidně pište do fóra.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

BarbarTce

BarbarTce | 10.09.16 v 01:45

Perfektní hra.


galerie

Command & Conquer: Red Alert (Allies) Command & Conquer: Red Alert (Allies) Command & Conquer: Red Alert (Allies) Command & Conquer: Red Alert (Allies)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce