recenze

Ancient Rome

Ancient Rome

Zavítejme společně na Apeninský poloostrov a poznávejme krásy starodávného Říma. Jak asi staří Římané žili? Co pěstovali a jaké budovy stavěli? To vše se dozvíte možná právě tady. A sami se můžete zapojit do jejich každodenního života. Plňte úkoly.
Základ je dobře hospodařit s majetkem, který máte. A nemusí to být jenom peníze, ale také dřevo, kámen a voda. Vše budete potřebovat. Plňte úkoly, které dostáváte. Větičky jsou jednoduché a pochopí je i začátečník v angličtině. A kdyby ne, nevadí, v tom případě nevypínejte tutoriál a nechejte se jím vést až dokonce. Princip stavění je jasný. Musíte najmout lidi, kteří budovu postaví, dále pak potřebujete stavbu upgradovat, na což potřebujete rovněž dělníky. Pokud jde o farmu, najměte si pracovníky. Jestliže stavíte trh, musíte mít obchodníky. „Na všeho je nám třeba specialistov.“, jak říkal major Haluška. V případě, že tedy vlastníte farmu, pak ji musíte donutit, aby produkovala obilí. Na to je třeba voda. Většinou bude poblíž studna. Klikněte na ni a zvolte „Produce“. Ihned uvidíte, že v horní části obrazovky u kolonky vědra přibývá jejich počet. Jakmile se rozhodnete, že už je vody dost, klikněte na farmu a zvolte totéž. „Produce“. A nyní začne přibývat počet klasů. Nakonec všechno prodejte. Za každý úspěšně splněný level si můžete postavit část své vlastní honosné vily, kde bude hlavní budova, domek pro otroky, dokonce i fontána. Hříčka vás ohromí velmi pěknou grafikou, dobrou srozumitelností a ozvučením.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

BarbarTce

BarbarTce | 10.09.16 v 01:48

Výborná hra.

Koki | 27.11.10 v 00:16

paní redaktorce unikla maličkost: tuhle hru v češtině vydala firma Špidla Data Processing a na přelomu října a listopadu tohoto roku byla za padesátikorunu běžně k dostání v trafikách.


galerie

Ancient Rome Ancient Rome Ancient Rome Ancient Rome Ancient Rome

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce