recenze

Simajo: The Travel Mystery Game

Simajo: The Travel Mystery Game

Tahle hra vás pobaví svým multizaměřením. Zahrajete si přesmyčku, různé hlavolamy, pohrajete si se slovy nebo budete hledat určitý počet daného předmětu. Můžete si vybrat hned ze dvou módů. Pobaví vás grafika, neustálá změna a samozřejmě i příjemné ozvučení.
Jak jsem již psala, vyberte si ze dvou módů. Buď budete postupovat level za levelem a poctivě projdete všemi, nebo si zaházíte kostkou. Kolik vám padne, o tolik políček se posunete, čímž se spoustě levelů vyhnete. Nejčastěji se zaměříme na nalezení určitého počtu předmětů. Budeme tak hledat lodě nejrůznějšího druhu, čísla atd. Hra je udělaná mnohdy tak důmyslně, že vám předměty unikají, i když je máte přímo před sebou. Pro takový případ autoři zahrnuli nápovědu, jež se obnovuje velmi rychle, a tak je vám k dispozici prakticky neustále. Nevýhodou hříčky je však to, že neobsahuje prakticky žádný děj, a tak se hodí spíše pro relax. Těžko se do ní hlouběji zadumáte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

IceSoft

IceSoft | 06.10.16 v 02:48

Perfektní hra.

Iveta111

Iveta111 | 07.09.16 v 07:34

Výborná hra.


galerie

Simajo: The Travel Mystery Game Simajo: The Travel Mystery Game Simajo: The Travel Mystery Game Simajo: The Travel Mystery Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce