recenze

Volley

Volley

Přišlo léto a s ním i čas letních her... Jednou takovou je právě gamemakerový Volley, v němž budete mít možnost zkusit si zahrát s počítačem či s živým soupeřem. Není ale lepší zapinkat si do balónu venku než virtuálně? Čtěte dále.
Volley je ale bohužel protkán řadou začátečnických programátorských chyb a dalších eskapád, takže například na rozumnou hru proti počítači rovnou zapomeňte - tahle hra má smysl jen v případě, že ke klávesnici dotlačíte ještě jednoho člověka z masa a kostí. To už se dá trochu hovořit o zábavě... Co dodat k volejbalu a jeho principům? Všichni ho z hodil tělesné výchovy dobře známe, jen bych doplnil, že Volley nám umožní využívat i speciálních "zrychlovacích" bonusů, které jsou schopny napáchat jak ve vašich řadách, tak v šicích soupeří skutečně nadprůměrný zmatek.

Audiovizuální stránka hry je podprůměrná i na GameMaker, což z ní ale na druhou stranu určitě nedělá špatnou hru. Jen je jedním z mnoha hřebíčků do viruální rakve, které Volley strhávají někam k národnímu průměru.

Co dodat? Ač Volley není vyloženě špatným počinem, přesto ale... když už si zvolíte místo odbíjené naživo volejbal virtuální, sáhněte raději po bezkonkurenčním Rule the Beach Volleyball nebo německé klasice Blobby Volley... Snad příště, pane.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Volley Volley Volley