recenze

Super Motocross

Super Motocross

Proč se neprojet na motorce po zablácené cestě plné kamenů, skokánků a dalších překážek? Pokud vás bavila jízda na čas ve hře Elastomania, je pravděpodobné, že se budete bavit i v tomto případě.
Nemohu si pomoct, ale „fyzikální“ model je tady na podobné úrovni, jako už již zmiňované gamesky.

Na začátku si nejprve zvolíte motorku. Odemčena je pouze jedna a další si musíte vyjezdit solidními výkony na trati. Ta, protože je zatím taky pouze jedna, směle určuje vaše kroky dál a než se nadějete, stojíte na startovním roštu. Nesoupeříte sice s ostatními závodníky, přesto s časem to bude boj litý. Sekundy začnou naskakovat a vy se vší rychlostí řítíte kupředu, najíždíte na hrbol, je překonán, přichází skokánek a vy letíte vzduchem. Odvážnější jedinci se mohou pokusit například o backflip, čímž získáte zásobu nitra. Jak se ale ukáže, důležitý je dopad. Stroj samozřejmě různě hopsá a vrtí se při přejíždění kdejaké nerovnosti. Tomu také musíte uzpůsobit rychlost a styl jízdy. Každý nepovedený doskok znamená opakování dané úrovně. Už bylo zmíněno, že nepřítelem je, kromě terénu, čas. V každém kole je určeno, jaký čas vám vynese nejcennější trofej. A pokud si chcete zpřístupnit ty nejlepší motorky, měli byste mít pár těch zlatých pohárů.

Pohled kamery je od začátku do konce stejný, což působí trochu stereotypně a někdy i nepřehledně. Celkově se však jedná o solidní titul, který hlavně sází na touhu po zpřístupňování nových tratí a strojů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Kalousek100

Kalousek100 | 23.11.16 v 20:16

Výborná hra.

MartyPilsen

MartyPilsen | 15.12.15 v 20:41

parádní jízda


galerie

Super Motocross Super Motocross Super Motocross

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce