recenze

Rolf Tennis

Rolf Tennis

Rolf Tennis je hra, která se hodí pro všechny, kteří se chtějí malinko zasmát chlapíkovi, který si hraje na učitele a přitom umí hrát tenis ještě hůř než právě narozený Eskymák.
Jestli se chcete naučit dobře hrát tenis, rozhodně nečekejte od této hry, že vám v tom jakkoli pomůže. I když se to na první pohled zdá být velmi pravděpodobné, hned po spuštění hry vám bude právě onen chlápek vyprávět, odkud že je a jak se jmenuje a bude totéž chtít po vás. Ano, skutečně budete tázáni na své jméno, věk a bydliště. Bohužel se mi nepodařilo zjistit, k čemu to je dobré, protože ve hře to pak nijak použito není. Spíš mi připadá, že jde o něco pro efekt.

Když je vám vše po této, řekněme technické, stránce vysvětleno, začíná samotná hra. Nečeká vás žádné menu, žádné nastavování, ostatně tak, jak je to u her tvořených ve Flashi obvyklé. Takže, máte podaní. To se odehraje jednoduše, stačí kliknout na nápis „Start,“ který je položen přes míček. Učitel Rolf vaše podání určitě vybere a úder vám vrátí. A teď na řadu přichází primitivní ovládání této hry. Hru ovládáte jednoduše myší s tím, že šipkou dopředu můžete občas popoběhnout na síť. Je to sice ovládání opravdu primitivní, ale právě ono je zdrojem největšího množství chyb. Totiž, abyste mi rozuměli, když proti vám letí míček a vy na něj kliknete, většinou nezareaguje okamžitě. Pak začne většina nervózních hráčů klikat zběsile znovu a znovu, což má za následek, že se míček neodpálí vůbec a váš pokud jde do kytek.

Přesto ale nebude pro vás představovat vůbec žádný problém porazit Rolfa. Stačí se výborně naučit jeden fígl, který vám tu z pochopitelných důvodů neprozradím. Nicméně, možností jak na rádobyučitele vyzrát je samozřejmě víc. Nechci, aby tohle všechno vyznělo, jako že onen Rolf je úplný amatér. Pokud budete hrát dobře, i z něho občas "vypadne" dobrý pokus. Ale to se, bohužel, nestává příliš často. Ještě pro doplnění, k výhře nad Rolfem vám stačí uhrát jedinou hru. Myslím si, že co do grafického provedení, mohli autoři být o něco detailnější a zvláště postava Rolfa mohla být vyvedenější. Zvláště pokud se vám podaří Rolfa přehrát, což končí tím, že on leží na zemi a uznává, že to byl dobrý úder, působí jeho nohy poměrně komickým dojmem. Zvuky mi naopak vyhovují, byť také to není žádný zázrak a v tenisu zase těch zvuků tolik neočekáváme.

Pro pobavení je Tennis Rolf určitě dobrou volbou, ale na delší dobu vás určitě nezaujme. Určitě chápete, že když se naučíte pár úderů, které kočí jistojistě úspěchem, nebo už hra zábavná, ale bude stereotypní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Tom | 13.09.04 v 15:44

Reknu to kratce a vystizne nestahujte to 1. Je to blbost a 2. usetrite na disku 0.49 MB

kasanova | 05.12.03 v 20:49

Nevím jak tu hru sem připojit proto sem vám psal!!

kasanova | 05.12.03 v 20:48

Ahoj mam svou hru kterou sem vyrobil z bráchou a chtěl bych ji dát na vaši stránku. Chcete??? Jedná se o vtipnou obrázkovou textovku. Napište(majitli této stránky) na můj mail skyba.mz6hxvhj1seznam.cz !!!! Jastli máte zájem děkuji, ale je fakt dobrá!!!!!!!!!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce