recenze

Slam!

Slam!

Myslíte, že máte dobrý postřeh? Že jste rychlý? Vážně? Tak si to zkuste ověřit v této extrémě rychlé hříčce! Má zanedbatelnou velikost, takže litovat rozhodně nebudete. Více ale až v naší recenzi...
Slam! je totiž proklatě rychlá hra. De facto se jedná o jednoduché přepinkávání puku, jehož účelem je vstřelit gól.

K dispozici máte jednoho hráče (stejně jako soupeř), který je ovládán výhradně myší. Tak jako tento systém může být pro někoho vítané zlepšení, může i ostatní hráče docela nemile překvapit. Přiznám se, že i já, který spíš spoléhá na kurzorové šipky, jsem měl ze začátku docela problémy s koordinací. Tím spíš, že prudčeji odražený puk nabere vskutku nevídané zrychlení a pokud nemáte zrovna novou nebo kvalitní myš, začnete se spoléhat spíš na náhodnou trefu než na přesnost. A tím se dostávám k zásadní nevýhodě celé hry.

Ani ne tak samotná rychlost (adrenalin může být naopak ku prospěchu), ale možnost účelně zpracovat takovou střelu je znatelně omezena a mnohdy se stane, že si dáte vlastní gól a ani nebudete vědět, jak k tomu došlo. Občas je to zkrátka nevypočitatelné. Po chvíli hraní tak nakonec zjistíte, že je vlastně mnohem výhodnější zůstávat ve vlastní bráně (ta se dá uchránit velice snadno), vyrážet všechny střely a roli zmateného zpracovávání nahrávek a vlastních gólů přenechat na soupeře. V takové pozici už je pak jen velmi obtížné prohrát. Pokud vstřelíte, respektive pokud si soupeř vstřelí 10 gólů, hra končí a můžete si buď zahrát znovu nebo skončit.

Zajímavostí na hře je možnost nastavení úhlu pohledu na hrací desku. A to je tak vše. Bohužel. Vcelku slibná hra tak nakonec končí jako vcelku průměrná, ale i přesto zábavná.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

54 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce