recenze

Strawberry Field

Strawberry Field

Máte rádi červené plody nažkovitého typu, kterým se říká jahody? Pokud ano, pak byste rozhodně měli vyzkoušet tuto hru, v níž se vžijete do role zemědělce, jenž svou produkci omezil výhradně na tyto sladké plody. Cesta k úspěchu a k vydělaným stovkám dolarů není nikterak jednoduchá.
Dokážete se vypořádat se všemi nástrahami, jež vám mohou veškerou úrodu ve vteřině zničit?

Ocitáte se na novém a absolutně netknutém poli. Za úkol jste si vytyčili vybudovat z těchto záhonků prosperující a úrodný kus půdy. Začínáte s pár dolary v kapse, za něž musíte v první řadě pořídit zavlažování a později i světlo pro vaše ovocné miláčky. Pak už jen vybíráte z několika druhů jahod, které chcete zasadit. Levnější druhy sice sklidíte rychleji, ale zisk je za ně menší. Dražší odrůdy jsou zase náročnější na péči, ovšem mohou vám vydělat mnohem více. Ve hře se tedy uplatní jisté pokusy a strategické myšlenky. Vaše úsilí mohou ohrožovat útoky hmyzích škůdců. Ty ale vyhubíte pesticidem. Větší pozor si musíte dávat na vysychání půdy, neboť ta se později již zachránit nedá.

Nejedná se nějaký realistický simulátor, takže do jeho tajů se za chvíli dostane každý. Malým nedostatkem je relativně chudá nabídka možností.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

PavelH

PavelH | 17.08.16 v 10:43

Zajímavá hra.


galerie

Strawberry Field Strawberry Field Strawberry Field