recenze

Nuclear Power Plant Simulator

Nuclear Power Plant Simulator

Starat se o jaderný reaktor není žádná sranda. V tomto simulátoru si to vyzkoušíte na vlastní kůži. Cílem je během několika dní dosáhnout co největší efektivity výroby elektřiny. Pokud vás tato gameska už teď zaujala, čtěte dále.
Může se zdát, že stačí jen nastavit plný výkon. Tak jednoduché to ale není. Musíte především správně chladit, protože reaktor má tendenci se stále přehřívat. Pokud máte dojem, že vámi nastavené hodnoty jsou již optimální, můžete kliknout na tlačítko „next day“. Právě v tu chvíli se přehoupnete do dalšího krásného dne a na informační tabuli vidíte jak se změnil stav reaktoru. Většinou musíte chladiče trochu upravit, aby ručička teploměru nedosáhla na riskantní červenou barvu. Ve všem vám budou pomáhat různé kontrolky a popisky. Najít přesné nastavení, které by mohlo zůstat neměnné po všechny dny je ale nemožné. Téměř s každým dnem musíte parametry chlazení upravit, jinak hrozí katastrofa. A vy si určitě nepřejete opakovat černobylskou havárii. Hodně štěstí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Marek Jurecek | 13.10.07 v 00:23

bohužel, ale žádná čeština na tuto hru zřejmě neexistuje

martin | 11.10.07 v 21:10

jsem touto hrou nadšen ale není možné sehnat češtinu? díval jsem se všude ale marně jestli o něčem někdo víte tak předem děkuji.

Machrik | 04.06.07 v 20:31

Zajímalo by mě, jestli autor recenze tuší rozdíl mezi pojmem freeware a demo, páč ta hra je demo a je to tam hezky vidět.

neo | 31.05.07 v 17:05

No....je to zaujimavy simulator ale bral by som keby bol full


galerie

Nuclear Power Plant Simulator Nuclear Power Plant Simulator

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce