recenze

Marblex

Marblex

Originalita. Prvek, který na herním poli už dávno nesklízí takovou úrodu jako v dřívějších letech. Přesto se pár netradičních titulů měsíčně urodí, což dokazuje i naše dnešní hra - Marblex.
Originalita se cení. V herním průmyslu platí toto pravidlo bez výjimky a nelze se divit, že hráči jsou mimořádně vděční za každý titul, který nabízí něco neznámého a nového. Marblex jedním takovým je. Neoplývá ani úžasnou grafikou, ani skvěle nahranými zvuky, přesto je v něm něco výjimečného – hratelnost a originalita. Marblex ale není hrou pro každého. Drtivá většina hráčů patrně titul bez milosti odloží již po několika minutách hraní. To je ale chyba! Trpělivost nese své ovoce a v tomto případě platí toto přísloví víc než kdy jindy.

Ovládáte malou kuličku, kterou máte za úkol dostat jakousi arénou (nebo chcete-li bludištěm) pro klíč, s jehož pomocí si otevřete bránu do dalších levelů. Marblex se ovládá pouze myší, což popravdě není vyřešeno úplně nejlépe. Kulička je totiž velice citlivá na jakýkoliv sebemenší pohyb a mnohokrát se vám stane, že skončíte, aniž byste věděli, co se vlastně stalo. Hra obsahuje celkem devět levelů, problémy však budete mít i s překonáním toho prvního. Budete se tedy muset pořádně snažit…

Jak bylo uvedeno výše, Marblex není hrou pro každého. Pokud jste však hráč klidný, trpělivý a zbožňujete originální tituly, neváhejte ani minutu.

stáhnout hru
Nosi

autor
/ Nosi

Skóre

79 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

frodopipin

frodopipin | 17.02.16 v 15:16

super hra


galerie

Marblex Marblex