recenze

BierJonaer

BierJonaer

Jste vyznávači chmelového tajemství? Lépe řečeno máte rádi pivo? Znáte k tomu hru Milionář? Myslíte si o sobě, že jste moudrý a ve hře Milionář byste mohli dokázat úspěch? A o svém chmelovém nápoji taky i něco víte? V tom případě zkuste tuhle hru.
Napohled popletené, v praxi lehké. Tahle hra je totiž jakýmsi simulátorem hry Milionář s tématikou piva a chmelu. Zajímavá kombinace, pro některé dobrá, pro abstinenty a neznalce piva neskutečná nuda, protože nebudou vědět o čem se ve hře mluví. Začínáte základní otázkou, doporučuji odpověď ano, protože jinak nemáte šanci. A postupujeme dál. Celkem je k dispozici osmnáct otázek s pivní tématikou. Jak to už v hrách na téma Milionář bývá, máme možnost tří žolíků. Prvním je 50:50, klasika, při které se nám dvě ze čtyř odpovědí vymažou. Pak je to pomoc diváků, taky zajímavá varianta, ale ne tak přesná. No a nakonec volání známému. A tady se zastavím. Ono vám totiž doopravdy někdo zvedne a poradí dobře nebo zle, pokaždé jinak.

Vše je doprovázeno reálnými zvuky ze skutečného Milionáře. A to je jenom plus. Graficky neuvidíte nic jiného než prostředí Milionáře, ale co bychom víc chtěli? Pokud tedy pivo znáte a troufáte si, hořké křeslo čeká jen na vás.

stáhnout hru
Bajzik1

autor
/ Bajzik1

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 20:11

1


galerie

BierJonaer BierJonaer BierJonaer