recenze

Kat

Kat

Pekař peče housky, řezník řeže maso a kat seká hlavy a právě za posledně jmenovaného budete mít možnost hrát. Vaším úkolem bude potírat zločin ve vaší osadě a mnohdy to bude opravdu drsným způsobem.
Atraktivnost některých titulů je vskutku zajímavá. Někdo sáhne po kvalitní grafice, někomu stačí „jen“ prvotřídní hratelnost a jinému naopak již zmíněný atraktivní námět. Právě tento faktor bude hrát prim i titulu s prostým názvem Kat.

Vaším úkolem bude potírat zločin ve městě. Většinou se jedná o krádeže a protože se pohybujeme ve středověku, většinou je za tyto prohřešky trest smrti. Nejprve je ale člověk obviněný a vy musíte z něj dostat přiznání, což většinou není problém, protože k dispozici máte poměrně slušnou škálu mučících nástrojů. Ty si ale musíte nejprve zakoupit v místní kovárně a pak už jen vesele aplikovat. Jakmile se vám povede dostat z nebohého zločince doznání, můžete ho předat soudu. Ten pak vyřkne verdikt a tak pak máte poslední prácičku, a to useknout zločinci hlavu. Odměnou vám pak budou slušné finanční prostředky, které pak můžete investovat do dalších nástrojů, anebo do informačních služeb. Pomoci vám může jak církev, tak i místní hlídka. Ta je sice placena státem, ale její aktivita není nějaká extrémní. Není problém jim přihodit nějakou tu stovečku k dobru a hned uvidíte, že když se chce tak to jde. Trochu drsnějším způsobem je pak vydírání místních obyvatel, ale zde hrozí vaše prozrazení, takže v tomhle bych byl opatrný, zejména na vyšší obtížnosti.

Jinak musím říci, že mě gameska Kat zaujala. Zpracování je poměrně jednoduché, ale kupodivu plně dostačující. Ovládání je pak skvěle intuitivní a pokud hledáte něco opravdu nevšedního, pak rozhodně doporučuji. Vždyť velikost archívu je poměrně zanedbatelná.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Pucinka007 | 02.02.07 v 17:50

Nóó k tomu mínusu PO ČASE STEREOTYPNÍ u mě to bylo pět minut je to nuda...

kasto55 | 02.01.07 v 12:22

oki

Vidlak | 27.08.06 v 08:37

A to jsem mel nejlehci obtiznost!

Vidlak | 27.08.06 v 08:35

Ta hra je skvela, jenom me trochu krka, ze obcas mi to ve hre napise, ze mi byly odhaleny podvody, spatne zachazeni s vezni a podobne a ze si smrt muzu zvolit sam, ale pritom jsem v hospode nebyl ani jednou, jenom mi parkrat (asi 3 krat) umrel vezen. :(

hugo | 07.07.06 v 19:01

6gvbhlye

Red | 06.07.06 v 19:48

Velice hezká milá hra:)


galerie

Kat Kat Kat Kat Kat