recenze

World's Greatest Places Mahjong

World's Greatest Places Mahjong

Rádi skládáte a hledáte souvislosti? Přesmyčky, pexesa a puzzle jsou vašimi oblíbenými hrami? Pak jste tady správně, protože si užijete spoustu hledání i přesmyček. Tahle hříčka má totiž v názvu mahjongg snad jen kvůli kamenům, z nichž je tvořena. Rozvíjí zde totiž mnohem více než jen mahjongg.
Ačkoliv základ skutečně tvoří kameny mahjongg, kde je několik druhů obrázků, jsou zde mnohem mírnější pravidla a v některých levelech se na pravidla této hry zapomíná úplně. Každý level je totiž jiný. Všechny ale mají společné to, že je potřeba z hrací plochy odebrat všechny kameny, a sice po dvojicích. Občas však půjde o dvojice ne stejného obrázku. Například budete muset určit, které dva kameny se k sobě významově hodí. Například list se bude hodit ke stromu, podkova ke koni atd. Doporučuji hráči číst, co po vás autoři zrovna chtějí, protože v průběhu hry bývá občas složité přijít na princip. Samozřejmě nebudou chybět ani nápovědy pro ulehčené hledání. Když už jsem mluvila o přesmyčkách, vysvětlím, oč jde. Pyramida je složena z kamenů tak, abyste našli vždycky dva stejné kameny a ty se pak pokusili jedním tahem umístit vedle sebe. To znamená, že přehodíte dva z nich. Ovšem pozor! Jestliže chcete vytvořit dvojici, která bude vedle sebe nebo nad sebou, je potřeba, aby výsledek ležel vždycky na stejné úrovni pyramidy, jinak to neplatí a vůbec nic se nestane. Možností, jež vyzkoušíte právě zde, je skutečně mnoho, proto neváhejte a objevujte další a další nápady těchto svérázných autorů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Kalousek100

Kalousek100 | 27.06.20 v 05:43

Perfektní hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 30.08.16 v 16:38

mahjong oblíbená hra

MartyPilsen

MartyPilsen | 09.12.15 v 17:57

Dobrá grafika

phanka

phanka | 07.02.15 v 17:08

pěkná hra


galerie

World's Greatest Places Mahjong World's Greatest Places Mahjong World's Greatest Places Mahjong World's Greatest Places Mahjong World's Greatest Places Mahjong