recenze

Worldlers

Worldlers

Milovníci slovních hříček, které už nebaví, že pořád prohrávají, teď mají novou naději. Jedná se o hru Wordlers, jež svým principem a vzezřením připomíná velmi známou a oblíbenou hru Scrabble. Rozdíl však tkví v tom, že roli vašich prstíků při posouvání písmen přejímá malinký robot.
Kdo by si ale představil nějakou oddechovku, kde „zmatláte“ pár smysluplných slovíček a máte vyhráno, je částečně na omylu.

Jestliže se nakonec rozhodnete hrát, můžete se v první řadě těšit na výběr ze dvou módů. První z nich je, jak už název napovídá, pořádný maratón. Na ploše máte rozesety písmenka a určený počet bodů, jež musíte za vaše slovo, nebo slova získat. Poté se vám otevře vchod do dalšího kola. Vše je ztíženo nemilosrdně ubývajícím časovým limitem. Proto taky nezáleží jenom na tom, jak dlouhé vaše slovo bude, ale také kde bude umístěno, neboť se na ploše vyskytují místa, která znásobují běžnou hodnotu písmena. Jestliže máte třeba X, pak ho na místě s otazníkem můžete vyměnit za jiné.
Druhý mód už neklade nároky na vaši rychlost, nýbrž váš mozek. V každé úrovni musíte poskládat slovo přes různé překážky tak, aby zase splňovalo požadované bodové nároky.

Hra je velmi zábavná, ale bohužel se jedná pouze o demoverzi. I přesto nabízí dostatek hratelných úrovní. Menší potíže budou mít ti, kteří nevládnou jazykem angličtiny.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

bendlinka

bendlinka | 28.11.19 v 14:14

no právě, pro nás starší ročníky je angličtina tabu )))) ale i tak super aspoň pro ty co jazyk ovládají , jinak scrabbl v češtině hraji moc ráda


galerie

Worldlers Worldlers