recenze

Spacefest

Spacefest

Hrajte, střílejte ale hlavně ničte vše, co se vám postaví do cesty. Nenechte nic a nikoho k vám přiblížit. Jinak vaší raketce hrozí smrt a ztráta šance navýšit své dosavadní bodíky. A bez pořádně vysokého skóre se v tabulce sotva udržíte.
Možná se jedná o další vesmírnou střílečku, ale nepochybuji o tom, že si vás dokáže získat, pakliže tento žánr patří mezi vaše oblíbené.

Jak už tomu tak u her z kosmu bývá, ovládáte ne zrovna prostorově výraznou raketku, jež při svém brázdění mezi hvězdičkami naráží na hordy nepřátel v kosmických lodí a asteroidy. Šanci k přežití této nepříjemné situace vám dává střelná zbraň s neomezeným počtem nábojů a reflexy při manévrování. Protože se však střetáváte vcelku s masivní přesilou, disponujete po určitém čase například štítem, silnějšími střelami nebo pomocným modulem, který létá kolem vás. Tím se handicap částečně vyrovnal a vám už nezbývá nic jiného, než setrvat ve stavu neutuchající střelby do všeho pohyblivého co nejdéle. Za každý zásah nebo zničený objekt získáváte body. Čím více jich máte, tím lépe se umístíte v konečné on-line tabulce skóre.

Hra se ovládá pouze myší, což je velmi pohodlné a možnost odeslání výsledku rovněž. Bohužel se při určitém časovém úseku může dostavit pocit z monotónnosti prostředí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Spacefest Spacefest Spacefest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce