recenze

Soccer World 14: Football Cup

Soccer World 14: Football Cup

Vytvořte si hráče a střílejte rozhodující penalty přesně a nekompromisně. Čeká na vás dostatečné množství turnajů, ve kterých můžete ukázat vaše kopací kvality.
Hra, která otestuje vaše schopnosti pokutových kopů a také vaše nervy. Ale popořadě. Po vytvoření hráče se k vám připojí trenér a čeká vás první turnaj. Systém je vždy stejný. Nejdříve absolvujete zápasy v základní skupině a teprve s dostatečným počtem bodů postupujete do vyřazovací fáze.
Zápasy obsahují sérii 5 penalt, kdy je jednak kopete, ale také chytáte. Pomocí gest na dotykovém displeji určujete výšku a směr kopu, respektive skoku brankáře, protože pozice se střídají. Abyste měli šanci zakročit z pozice gólmana, kop se na malý okamžik zpomalí a vy máte „čas“ reagovat. Kdo dá více branek, vyhrává.
A teď k tomu, co může působit frustraci. Jednak je tu malá zásoba herní energie, ale to se dá ještě překousnout. Ale během turnaje stačí jediná chyba, jedna prohra, jedno horší skóre a musíte jít od začátku. A prohrát třikrát ve finále, to už člověka trochu nervově rozhodí.
Za získané peníze z každého zápasu si můžete kupovat nové obličeje nebo národnosti (celkem k ničemu), nebo herní energii. Kromě kariérního módu jsou i dispozici i střelba na terče, nebo na čas.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

frod0pipin

frod0pipin | 21.01.15 v 17:29

super


galerie

Soccer World 14: Football Cup Soccer World 14: Football Cup Soccer World 14: Football Cup Soccer World 14: Football Cup Soccer World 14: Football Cup

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce