recenze

Who wants to be a millionaire?

Who wants to be a millionaire?

Who wants to be a millionaire? Známá televizní soutěž z různých zemí, mimo jiné i z České republiky, je opět zde, tentokrát ve velmi slušném provedení, s nekonečným proudem nových a nových otázek, které jsou neustále těžší a těžší, takže kdo chce vyhrát miliony, nechť neváhá a stahuje!
Každý určitě někdy přemýšlel o tom, jaké to asi je být milionářem, někomu se to možná poštěstí, ale většina z nás si na to asi bude pořád jenom hrát, jestliže vám taková hra nevadí, tak můžu vřele doporučit toto dílo. Who wants to be a millionaire? je ovšem celý v anglickém jazyce, takže neznalec angličtiny, nebo někdo, kdo umí pouze základy se zde opravdu ,,nechytá". Pak musíte pouze odhadovat a hra bude spíše připomínat sportku než vědomostní soutěž, ale jestliže angličtinu zvládáte, určitě vás tato hra zaujme.

Pro začátek jsou takové ty rozjezdové otázečky, které byste měli zvládnout a dostat se k nějaké té vyšší metě, za každou nápovědu očekávejte strhnutí bodů, nebo za každé zpoždění při odpovědi také, takže odpovídat rychle a nejlépe bez nápověd. Hra je proložena několika fotkami z americké televizní stanice, kde se pořad vysílal, což hru určitě zpestří. Postupem času se ovšem dostanete k čím dál těžším otázkám, na které jsem už odpověď také neznal, poté už je nápověda skoro povinností a následně konec, kdo dosáhne na tu vysněnou metu, milionu liber, tak musí být opravdový znalec, protože otázky se skoro neopakují.

Ve hře jsou obsaženy znělky z pravé soutěže, tleskání a pokřik diváků, což tvoří zajímavou diváckou kulisu, graficky je hra velmi podobná televiznímu pořadu, což určitě hru zpříjemní, vypadá to lépe, než některé verze milionáře v DOSu, které jsme také měli možnost vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

BobSinclair | 29.10.07 v 11:55

jo miso, jde to...

misa | 27.10.07 v 12:50

jak se mate MEDUZA

Misa hejtmankova | 27.10.07 v 12:48

ahojki jak semate
MEDUZA


galerie

Who wants to be a millionaire? Who wants to be a millionaire? Who wants to be a millionaire? Who wants to be a millionaire? Who wants to be a millionaire?