recenze

To Hell with Johnny

To Hell with Johnny

Hopsačky typu Icy Tower zná snad každý, tahle je ale v něčem jiná. Nevznikla u žádné velké firmy, ale byla vytvořena pouze třemi lidmi, kteří se dali dohromady. Zkuste stáhnout a uvidíte, že se nejedná o žádné veledílo, ale o celkem povedenou hru, která vás zabaví alespoň na pár chvil.
Velmi jednoduchá hra, která ovšem zabaví. I když není zrovna zdlouhavá, mně se jí podařilo dohrát asi tak za půlhodinku. Je vidět, že jde udělat i celkem pěkné dílko, pokud se najde alespoň pár lidí, kteří ví, jak co udělat.

Děj hry je naprosto jednoduchý, stačí se dostat skrz šest levelů až do samého pekla, kde máte zachránit svou přítelkyni, kterou drží samotný Baal. Začínáte tím, že se snažíte dostat co nejhlouběji do podzemí, projdete kryptou, infernem, různými zemskými plášti až do pekla. Ovšem není to až tak jednoduché, po cestě musíte sestupovat rychle, jinak vás dožene mrak, který z vás vysaje všechen život, ale zase ne moc rychle, protože pak spadnete příliš hluboko a tím pádem se zabijete. Dalším nebezpečím, které budete muset překonat jsou například ozubené pily, bodáky trčící z podlahy, kostlivci a také třeba padající kamení, je toho tedy hodně.

Hra mě pobavila i po jiné stránce. Pokud se dostanete až na samé dno pekla, tak opravdu naleznete vaší přítelkyni, ale jak a s kým to vám neřeknu:), to si musíte zjistit sami. Hudba se mění podle toho, ve kterém patře podzemí se nalézáte. Sem tam uslyšíte nějaký ten výkřik, když vás zasáhne kámen, nebo jste příliš blízko otráveného mraku. Mohu pouze doporučit ke stáhnutí, proto neváhejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

To Hell with Johnny To Hell with Johnny To Hell with Johnny To Hell with Johnny