recenze

Tom Clancy's Ghost Recon

Tom Clancy's Ghost Recon

A je to tady, denní příděl jedné super hry na Freegame.cz pokračuje. Dnes máte možnost velet vlastnímu komandu v roce 2008, ve hře plné akce a napětí, stačí si přečíst název a musí vám být jasné, že ani tentokrát se nudit nebudete!
Tom Clancy, jméno proslavené nejen ve světě her, ale nezapomenutelný spisovatel, či novelista, jistě znáte gamesy typu Rainbow Six, které jsou dělány podle předlohy jeho knih. Pojďmě se tedy podívat, cože je Tom Clancy´s Ghost Recon vlastně zač.

Jedná se o takticko-operační hru zaměřenou na realitu. Musíte se cítit, jako že na vás opravdu závisí osud celého komanda, které zde povedete, každá chyba bude tvrdě potrestána, což vás nabádá k co největší opatrnosti. Základem každé mise je briefing, nezbytná součást, která ovšem jde přeskočit, jestliže jste příliš dychtiví po boji a nezajímají vás důvody či cíle vaší cesty. Jinak je briefing velmi dobře zpracován, nezahltí vás množstvím nepotřebných informací, ale podá opravdu pouze to, co potřebujete k úspěšnému dokončení mise. Následuje sestavení komanda, ano, i zde si můžete vybrat, které specialisty si chcete vzít sebou na misi. Samozřejmě je zde tlačítko pro automatický výběr, ale jestliže si chcete sami vybrat váš tým, nic vám nebrání.

Poté doporučuji si projít tutorialem, protože vás přeci jenom seznámí se základy hry, například pohyb určitě zvládnete sami, ale takové pokládání výbušnin, či zadávání rozkazů určitě nepochopí hned každý. Jakmile si jste jistí, že nyní už zvládnete ničit a vraždit:), můžete si vybrat ze singleplayerových map, či campaign. Samozřejmě nechybí ani hra po internetu nebo po síti. Ať už si vyberete co chcete, po zdárném dokončení každé mise si můžete vaše vojáčky trochu zdokonalit. Pokud ještě splníte všechny zadané úkoly, dostanete navíc bonus ve formě speciálních vojáků, které můžete ovládat v dalších misích. Určitě se nebudete nudit, úkoly jsou totiž opravdu pestré, zničení nepřátelského tábora, nebo zničení pouze určité stavby, záchrana zajatců či zastavení nepřátelské kolony a tak dále a tak dále...., ke všemu si můžete nastavit obtížnost ve třech modech, které se liší především inteligencí protivníka.

No nebudeme ovšem hru pouze vychvalovat, jsou zde určité zápory, které byste měli vědět, než si začnete hru stahovat, nelze vyjít na některé kopečky, na které byste jinak hravě vyšplhali, i kdybyste vážili sto kilo :), no možná přeháním, ale je to přibližně tak, také pouze určitý specialista musí zničit určitou věc, chcete odpálit most? No musíte na něj položit bombu, ale běda jestli ztratíte sapéra, mise ztracena, nikdo jiný to neumí, tak ho zničím raketometem, řeknete si, ale ouha, střela nic neudělá, ani když se jedná o malý dřevěný mostík :) Je tu více takových malých chybiček, ale pořád je kladů víc než záporů.

Co se týče grafiky, nemůžeme si stěžovat, hra je velice dobře zpracována, takže v tomhle opravdu za jedna. Také se to ovšem podepíše na minimálních požadavcích na pc:). Zvuk také není špatný, ale mohl být ještě lepší. Ovšem co dodat, Ghost Recon je přesto hrou, kterou by byla škoda nevyzkoušet, takže neváhejte!

Dodatek: Stáhli jsme odkaz na download z našich stránek z důvodu komplikací při instalaci. Omlouváme se a věříme, že v našem archívu si dokážete najít adekvátní náhradu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

adenas | 07.01.09 v 14:18

určitě demo

Ondra | 04.05.08 v 08:00

Už to tady tak bývá. Větší a kvalitnější hry většího archivu většinou nelze stáhnout, nefungují nebo požadují pochybnou jakousi registraci přes USA. Navrhuji umožnit v "rožšířeném vyhledávání" následující volbu: 1) plně funkční hry, 2) ostatní hry (nefunkční, nestáhnutelné, požadující pochybnou registraci, atd.) Doufám, že jsem tím správce tohoto serveru příliš neurazil, chápu, že to tu není jednoduché a černobílé a že to děláte dobrovolně. Ale já se prostě u každé zdější hry ihned mrknu do diskuse, abych zjistil, jak se věci mají.

TOMEK | 10.10.07 v 11:19

LIDI ZLATY PO MĚ TO CHCE HESLO ,PÍCHNE MI S TÍM NĚKDO?

Bombr | 10.09.07 v 18:57

Potvrzuju, ačkoliv ty jsem také lhal tak to nefunguje :-D zku...ný americký ho..da :-)

Jose | 10.09.07 v 11:50

Mno pokud se z týhle stránky nestane us stránka tak bych to taky smazal :P

Libor | 10.09.07 v 09:48

jenomže oni blokli IP adresy mimo USA

Fiolax | 10.09.07 v 06:29

Tomasi, hra samozřejmě od začátku není freeware - je to tzv: mallware - kdy se ti ve hře zobrazuje reklama. Nejedná se o žádný promo den - funguje to furt a stále a pořád :)... Hry jsou proto označeny jako Freeware - můžeš si je zadarmo stáhnout a i potom hrát :)... Enjoy.

Tomas | 09.09.07 v 21:15

2All: Hra uz free neni...byl to jakysi jen promo den, kdy to bylo mozne mit free. Jinymi slovy, hru lze z freegame vymazat, nebot free neni...

Jose | 09.09.07 v 14:47

Mno tak lžu jak tiskne a nic pořad nežiju v usa. Nevim co s tim

Elidaron | 08.09.07 v 19:33

skvorus: Kmo ty si na pest :D .
jinak musite byt regli a zalhat u regystrace, že jste z USA a ne z CR :) .

Shorti | 08.09.07 v 11:21

hej mi to nejde nainstalovat bo to chce jakesik méno a pasword co s tím?na té stránece jsem regly ale je to anglicky tak tam tomu hovno rozumím.dík

Shorti | 08.09.07 v 11:21

hej mi to nejde nainstalovat bo to chce jakesik méno a pasword co s tím?na té stránece jsem regly ale je to anglicky tak tam tomu hovno rozumím.dík

jaroslav52 | 08.09.07 v 10:51

No tak nevím,ale po mě to chce při instalaci heslo a ve staženém souboru nic není.Pomůže mi nekdo?

skvorus | 07.09.07 v 16:05

Takže tuhle hru znam z dema score94 - nikdy mne nebavila a hral jsem to na sestavě celeron1700,Gforce2200 nebo co to bylo a 256ram na nej detajli.jinak machrum co to sem davaj:) některé diskuse vcetne této mne plní dojmem jak vam to machrum mohlo jit jakto ze na tomto a jinych forech není jediná odpověd na ČKD a jaktože vám frajerům:) to de a ostatnim ne huh?

Baaac | 07.09.07 v 15:10

ty nároky jsem bral z jejich serveru, je možný, že to utáhne i něco horšího, proč ne, to co jsem napsal, nejsou minimální, ale spíš doporučený

Anteater | 07.09.07 v 14:51

Me to nebavilo...

Elidaron | 07.09.07 v 14:49

Pravda... mel sem k tomu priinstalovanej Datac a je to uz dlouho... ale to za to nemoze :D .

Elidaron | 07.09.07 v 14:49

Co je to za blbost s tema narokama :O ... moje šunčička 1,6ghz , 512 RAM , ATI Redoeon 9100 to utahla napohodu... stredni detaily... kua lidi ... :D

Petr Kulich | 07.09.07 v 14:09

Neda se to nainstalovat, vyskakuje okno: Sorry, you must live in the U.S. to play this title. .... a to jsem se registroval jako US resident

Baaac | 07.09.07 v 13:58

já si taky dost často stěžuju buď na to, nebo ono, holt nároky jsou vysoký:) co se dá dělat

Bombr | 07.09.07 v 13:16

:-DDD hm když vyhovují nároky tak to má 2 GB a když je to přijatelná velikost archyvu ke stažení tak zas nároky k ničemu... chtělo by to zlatou střední cestu :-)))

JJchva | 07.09.07 v 09:39

Nejspíš nepůjde...zkoušel jsem u Far Cry zablokovat komunikaci s ubi.com a nešlo to nainstalovat

Petr Vokurka | 07.09.07 v 09:36

A co kdyz doma nemam internet, pujde to pak?

Toshio | 07.09.07 v 06:43

Vypada to dobre ale na mna trochu vysoke naroky :(


galerie

Tom Clancy's Ghost Recon Tom Clancy's Ghost Recon Tom Clancy's Ghost Recon Tom Clancy's Ghost Recon Tom Clancy's Ghost Recon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce