recenze

Super Chibi Neko

Super Chibi Neko

Logické myšlení je třeba neustále trénovat, k tomu nám slouží různé hry, ve kterých máme vyřešit nějaký nelehký problém. Jednou z takových je i dnešní Super Chibi Neko, ve kterém budete muset posbírat všechny hvězdičky.
Možná, že vám můj nástin celé hry nepřišel zrovna obtížný, ale když vám ji popíši podrobněji, pochopíte, že to nebude zase tak jednoduché

Tak tedy, jak jsem již řekl, vašim jediným úkolem je sesbírat všechny hvězdičky, které jsou rozmístěny na různě vyvýšených místech. Měl bych vám ale také říci, že na to nemáte čas do Vánoc, ale musíte to stihnout do 50 sekund. To už zní zajímavěji, co říkáte? Postava, kterou budete ony zlaté blbůstky sbírat, je kočka. Jak známo kočky umí poměrně dobře skákat a nejinak je tomu i zde. Budete tedy muset vyskočit na různé můstky, na kterých se většinou hvězdičky ukrývají. Ne každý můstek je k vám ale zrovna přívětivý, což poznáte hned v prvním levelu. Je tady jeden zrádný, poznáte ho podle modrého zbarvení, a ten, pokud na něj vyskočíte, během několika setin zmizí. Takže budete muset být také pekelně rychlí a přesní.

Grafika nenadchne, ale ani nezklame, je to prostě dostačující pro tenhle žánr. Navíc budete stejně zaměstnání řešením problému, že se na grafiku nebudete ani soustředit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Kahi_ | 17.08.06 v 21:31

Po technické stránce hrubě problematická hra. V prvních levelech nejde ani tak o logiku, jako opatrnost, abych náhodou nezmáčkl klávesu více než je třeba, nebo abych se omylem nedostal mimo obrazovku. To, a další gamedesignerské nedostatky mi posouvají hru mimo množinu "dobrovolně hratelných".


galerie

Super Chibi Neko Super Chibi Neko Super Chibi Neko