recenze

Latte!

Latte!

Kdy naposledy jste měli možnost zahrát si nějaký opravdu kvalitní fotbalový manažer? Nejspíš to už bude nějaký ten pátek. Ale i kdyby ne, pak tenhle vám jistě přinese nějakou tu obměnu. Pojďme si říci v čem bude asi tak spočívat.
Před nějakou dobou vydal můj kolega z redakce článek, ve kterém vám popisoval jeden z nejskvělejších fotbalových manažerů - Hattrick. Nebudu vám nalhávat, že i tento bude dosahovat jeho kvalit, ale rozhodně se nemusí stydět.

Na úvod vám raději řeknu, že celá hra je v němčině, což je nejspíše pro mnohé z nás jistá překážka. Na výběr máte rovněž pouze německé manšafty, o jejíchž kvalitách však nemůže být pochyb. Kdo by například nechtěl koučovat FC Bayern München. Nejprve si tedy tradičně vyberete tým podle svého gusta a poté se již pouštíte do samotného vedení týmu. Můžete samosebou nakupovat a prodávat hráče, hrát různé typy zápasů, či dokonce změnit trenéra. Navíc je zde i možnost vylepšení infrastruktury města, ve kterém se nachází váš klub. Krom zakoupení nóbl restauračních zařízení máte možnost vybudovat i kvalitnější tréninkové prostory pro vaše hráče, čímž se určitě zlepší jejich produktivita.

I když se jedná pouze o manažer, i tak je zde k vidění pěkná grafika. Zvukovou stránku soudit nemůžeme, protože si opravdu nevzpomínám, že bych nějáký pořádný zvuk postřehl. Na každý pád vám tahle gamesa jistě udělá radost. I když nemáte vzdělání v němčině, po čase se naučíte v tomhle fotbalovém manažeru najít vše co potřebujete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Latte! Latte! Latte!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce