recenze

GreenTech

GreenTech

Ani volně šiřitelné hry se nevyhýbají aktuálním tématům toho reálného světa. GreenTech, která pojednává o hrozbě globálního oteplování, je jednou z nich. Ovládejte sílu větru a likvidujte všechny zplodiny v této logické hře.
Určité procento politiků tvrdí, že hrozba globálního oteplování doslova není tak horká, jak říkají „ti druzí“. Ať už si myslíte cokoli, nic vám nebrání zkusit dnešní hru.

Nyní vynechám chemické vzorce skleníkových plynů a emisní normy a podívám se na samotnou hru. Váš úkol je vcelku prostý. Pomocí šipek, které jsou napevno umístěny na hrací ploše, musíte dovést tovární kouřové nečistoty do těch správných míst, kde jednoduše zmizí. Není to to, co vás možná napadlo, ale jedná se o jakési čističky ovzduší řekněme. Jak toho ale docílit? Protože jste v této hře v pozici silného větru, ovlivňujte svým pohybem všechny mraky zde se pohybující. Každá z továren vypustí pět oblaků a každá cílová stanice stejný počet také příjme. Nic složitého do té doby, než továren začne přibývat, všechno bude rozházeno všude možně a v cestě vám budou stát různé překážky. V té chvíli se vaše mozkové závity začnou potit a zábava konečně začíná.

Docela odrazujícím faktorem je delší tutoriál a grafika. Přesto je to zajímavá gameska se zajímavou idejí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 20:48

tak tu máme něco z budoucnosti


galerie

GreenTech GreenTech GreenTech