recenze

Rebel Bomberman

Rebel Bomberman

„Velmi pěkné.“ Napadlo mne, když jsem poprvé spustil Rebel Bomberman. Hra okouzlí pohádkovou grafikou a příjemnou hudbou, která se postupem času zarývá hluboko do podvědomí. Zpracování hry je opravdu zajímavé. Klasický Bomberman je vylepšen o pár hezkých věcí. Podívejme se blíže na hru samotnou.
Tak, úplně jako první vytknu nedostatky. Licence hry je shareware a tak pokud si chceme zahrát do konce, musíme nějaký ten penízek zaplatit. Ovšem shareware licence s sebou přináší také hodně kladů. Když pomineme, že máme na otestování jen omezené množství kol, otevírá se nám kouzelný svět Rebel Bombermana.

Opět hrajete za panáčka, opět chodíte mezi kamennými kostkami a opět pokládáte bomby. Nyní ovšem všechno ve zcela novém grafickém kabátě. Pohyb je takový plynulejší a všudypřítomné grafické efekty, například hlavně při výbuchu, či sebrání drahokamu, jen skvěle podtrhují celkový dojem ze hry.

Nyní půjde o zkompletování sady drahokamů. Jinak se totiž do další úrovně nedostanete. Cestu vám budou znepříjemňovat škaredí pavouci, na které ovšem platí trocha nitroglycerinu v podobě dynamitu anebo střelný prach. Na výběr máme ze široké palety zbraní (bomb – volíme standardně 1-9 ) a každá se hodí na něco jiného. Je ovšem potřeba výbušninami šetřit. Nemáme jich neomezené množství. Drahokamy, společně s dalšími potřebnými bombami jsou ukryty v dřevěných bednách. Sem tam nějaký drahokam také vypadne z pavouka.

No co dodat nakonec. Asi nic. Prostě stahujte, hrajte, testujte, osobně si myslím, že alespoň chvilku se hra bude líbit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

vegascz | 03.11.09 v 14:19

Ty jsi jí to teda nandal ..

OMGGG | 03.09.08 v 18:59

28.07.2008 v 23:39:57 Beata napsal:
Předmět: Mam dotaz

to si musim nejdriv tu hru stahnou,abych ji musela hrat jo?Tak to je na nic haledte...Jeste se mi zaviruje pocitac atd.



OMG ty sem ani nepis prej jeste se mi zaviruje PC lamo omg

MUDr. Mstibor Háborů | 29.07.08 v 12:15

Tak si to zkontroluj antivirem, když jsi tak nedůvěřivá:-)

Beata | 28.07.08 v 23:39

to si musim nejdriv tu hru stahnou,abych ji musela hrat jo?Tak to je na nic haledte...Jeste se mi zaviruje pocitac atd.


galerie

Rebel Bomberman Rebel Bomberman Rebel Bomberman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce