recenze

Save Private Ant

Save Private Ant

Úspěšný, téměř stejnojmenný film nemá s dnešním titulem nic společného, až na název samozřejmě. Přesto je hra zábavná a hratelná - aneb i mravenci vám, krom kousanců a štípanců, mohou přinést spousty zábavy!
Nevím, co vedlo autora k tomu, aby do míst hlavních hrdinů dosadil právě mravence, ale hlavní je, že se mu tento tah vyvedl na výbornou. A jak jste již možná vytušili, ujímáte se kontroly nad jedním z mravenců, ale o tom více až dále v recenzi.

Úkol hry není nikterak složitý, ba ani náročný. Na začátku úrovně se vždy objevíte v kůži jednoho mravence a za jeho pomoci musíte dovést do cíle vždy předem určený počet mravenců. Většinu mravenců sesbíráte normálně v úrovni, jak lelkují na svých místech. Ale někteří vaši malí kamarádi se nacházejí v klecích, nebo jsou uvězněni na podobných místech. Vy je samozřejmě musíte vysvobodit a všechny dovést na předem určené místo.

Audiovizuálně na tom není hra nijak slavně. Hlavně tedy grafická stránka mohla dopadnout lépe a kdyby nějaký grafik obětoval pár hodin na vytvoření rozmanitějších textur, hodnocení by určitě bylo vyšší. I tak se ovšem jedná o vcelku kvalitní počin, který vás na určitou dobu zachrání od nudy.

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

77 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Lokutus | 29.04.06 v 10:39

Proboha, vždyť to má 4 nebo 5 levelů! To je jasný, že to nevydrží dlouho, když je to za 15 minut dohraný!!!


galerie

Save Private Ant Save Private Ant Save Private Ant