recenze

PuffBOMB

PuffBOMB

Měli jste doma někdy křečka? A byli jste na něj hodní? Pokud chcete zjistit, co všechno se dá s takovým hlodavcem provádět a vyzkoušet si i některé netradiční postupy při chování křečka, dejte si PuffBOMB a uvidíte, co jste ještě neviděli.
Logická hra přijde vždycky vhod, protože není nic horšího než zatvrdlý mozek (hádám, že všichni víte, o čem mluvím). A tak jsem rád, že jste se rozhodli pro PuffBOMB, ačkoli to není úplně klasická logická hra.

Dostat křečka do akvárka nemusí být vůbec jednoduché. Možná, že jste už někdy honili křečka, co vám utekl třeba pod postel nebo ještě lépe: za skříň. V dnešní hře půjde přesně o tohle, ale poněkud nekonvenčními metodami - pomocí správně umístěných a precizně načasovaných bomb. Co vy na to?

Jukněte na screenshoty a hned budete mít lepší představu, jak že to vlastně celé vypadá. K dispozici máte omezený počet bomb. Tyto bomby umístíte do levelu, a každé určíte, po jak dlouhé době by mělo dojít k explozi. Křeček je potom výbuchem odmrštěn. Vaším úkolem je jen to, aby ho bomba odhodila domů do akvárka.

Grafika je sice jednoduchá, ale příjemná a rozhodně přispívá k celkově velmi vysoké hratelnosti. Pokud projdete všechny levely, zavítejte na http://www.sykhronics.com/?recent/puff.html a stáhněte si další, nebo sáhněte po přiloženém editoru.

Pro úplnost dodávám, že hra běží i na Linuxu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Katka | 29.01.06 v 14:53

Dobry výběr


galerie

PuffBOMB PuffBOMB PuffBOMB